ניתוח כתב יד

בתחני

New member
ניתוח כתב יד

שלום לכולם. העליתי את כתב ידי והייתי שמחה אם הייתם יכולים להביע את דעתכם עליו. תודה. (אם הכתב נראה קטן מידי, פשוט צריך לעשות זום, לא כ"כ ידעתי איך לשמור אותו גדול.. סליחה מראש =] )

riki t

New member
היי בתחן,

מהתרשמות מהירה ניכר כי עובר עלייך משהו שמוציא אותך מאיזון, משפיע על יכולתך לתפקד באורח הגיוני , שואב ממך המון אנרגיות , גורם למתחים וחששות ואף משפיע גם על מצב רוחך והאנרגיות שלך, האומנם? בכל מקרה הסריקה כאן לא מספיק טובה ואולי משהו בעט לקוי, נסי לכתוב מחדש טקסט יותר ארוך ועם כלי כתיבה אחר , ואם אכן משהו משהו משפיע עלייך כ"כ בתק' האחרונה, אז נסי גם לסרוק כתב לכאן מהתק' היותר מאוזנת ורגועה אצלך. ואחרון- ניכר שיש בך יופי של אכויות שהולכות משום מה לאיבוד...ואם תשלחי את החומר המבוקש אוכל להתעמק יותר ולנסות לסייע.

בתחני

New member
כתבי יד נוספים

היי. אני מצרפת כתב יד שלי מתקופה של לפני כחצי שנה , למרות שאני בספק אם יתגלו הבדלים כלשהם, לפחות מבחינת ההרגשה הכללית שהייתה באותה תקופה וכיום. אבל אולי אני טועה.. (תקופה קודמת זה הדף בצבע צהוב) וכמו שביקשת, כתבתי מחדש, בעט אחר.. תודה רבה!

riki t

New member
היי בת חן,

יופי שסרקת כתב נוסף וגם ישן. מס' שאלות לי אלייך לבינתיים: דתייה? באיזה מסגרת את נמצאת כרגע (צבא/לימודים/עבודה)? האם מתגוררת עם הורייך? בכל מקרה אצליח להתעמק ולשוב אלייך רק לקראת סוף השבוע, מצטערת על העיכוב , נסי להישאר בסביבה.

בתחני

New member
מספר תשובות =]

אכן, אני דתייה, אני נמצאת במסגרת של שירות לאומי.. בתחילת השירות לא התגוררתי עם ההורים, אך מסיבות שונות עברתי שירות וכעת אני מתגוררת עם ההורים. משהו נוסף?

riki t

New member
תודה ,ולא אין שאלות נוספות מבחינתי

בכל מקרה אני אחזור אלייך בהמשך(עד סוף) השבוע ואולי עד אז יהיו גם התייחסויות מאחרים, ביי לבינתיים.

למעלה