ניתוח כתב יד

ניתוח כתב יד

אשמח לקבל פרטים על כתב היד הזה? לדעתי יש 5 טיפוסים לפי אודם ולא הצלחתי למצוא את הטיפוס הראשוני שקובע יותר? הכתב המלא אצלי אך אין באפשרותי לסרוק אותו למחשב..? אני עכשיו לומד גרפולוגיה קורס שני אצל רפרת אמיתי אשמח לעזרה, לקבל כמה מילים על הכתב ואת הטיפוסים לפי אודם? ניתן להיתיחס גם לחתימה הגדולה והלא בוררה, לא הצלחתי להבין למה היא דומה, רווח מתחלף בין המילים. תודה, יוסי

בלי להיכנס לפרטים, בהתרשמות

השילוב המנצח הוא של ג' + ו', ויש גם ב' ונשרך אחריהם משהו של ד'. רשמים לא מחייבים

כמה שאלות..

1.הבחור בחתימה צייר איבר מין גברי, האם אפשר ללמוד מזה על נטיתו המינית, ובלי שום קשר,מה ניטיתו המינית? 2.מה הצורה המיוחדת של האותיות יכולה ללמד אותנו בכתב הזה? 3.לאיזה טיפוסים של ישראל אודם ויונג, ההיתה משייך את הכותב? ושאלה שלא קשורה לכתב האם ספריו של ישראל אודם מתורגמים לשפות בכל העולם, והאם גפולוגים בחוץ לארץ מקבלים את שיטותו.? ועל הכתב הוא ריטק אותי..

כמה שאלות..

1.הבחור בחתימה צייר איבר מין גברי, האם אפשר ללמוד מזה על נטיתו המינית, ובלי שום קשר,מה ניטיתו המינית? 2.מה הצורה המיוחדת של האותיות יכולה ללמד אותנו בכתב הזה? 3.לאיזה טיפוסים של ישראל אודם ויונג, ההיתה משייך את הכותב? ושאלה שלא קשורה לכתב האם ספריו של ישראל אודם מתורגמים לשפות בכל העולם, והאם גפולוגים בחוץ לארץ מקבלים את שיטותו.? ועל הכתב הוא ריטק אותי..

כמה שאלות..

למעלה