ניתוח כתב יד...

נעמייה

New member
היי ילדונת,

דבר ראשון עלי לציין שאני רק בתחילת לימודי הגרפולוגיה, אז לקחת את דברי בערבון מוגבל. שנית, הכתב הסרוק נראה קטוע, מקווקו ומלא בנקודות... האם זו הסריקה הגרועה או שמא זה הכתב, וכך הוא גם נראה על הנייר המקורי? ודבר אחרון, הנחתי שאם לא ציינת אחרת, את כנראה כותבת ביד ימין. אחת התכונות הבולטות שלך היא דינאמיות, נמרצות.. את מאד שאפתנית ומחפשת לעשות עוד ועוד דברים במרץ ורצון כן לעלות ולהצליח ולהגיע להישגים. עם כל השאפתנות, יש בך ביקורת עצמית ואת מצפה מעצמך לטוב ביותר. מבחינה חברתית, את מתערה ומשתלבת יפה בחברה, מתחשבת בסובבים אותך, בעלת רגשות חמים וטוב לב מופרז... עוד דבר שראיתי, זה צורך חזק מאד לגיוון. קשה לך מאד להחזיק מעמד במצב נתון לאורך זמן ובקיצור... שונאת מסגרות, מחפשת לפרוץ אותן, לגוון, לשנות ולתור אחר דברים חדשים, מעניינים ומרתקים.

../images/Emo9.gif

אז... להגיד אם זה נכון או לא? טוב.... אז קודם כל- כן אני ימינית. ו... זה הכל בגלל הסורק! חח לא סתם ... פשוט הייתי צריכה ממש להקטין את הרזולוציה כדי שאני אוכל להעלות את זה פה... בד"כ כשאני כותבת עם עט הכתב מאוד חלק והאותיות להמילים נוטות יותר להתחבר בגלל זה... לכן בבצפר אני כותבת רק בעיפרון, כדי שהכתב יהיה יותר ברור. אה, וזה משנה איך אני מחזיקה את הכלי כתיבה? כי אני לא מחזיקה אותו "כמו כולם"... ביקורת- יאפ, יש בי הרבה (מדי) צפיה להגיע ולעשות את הטוב ביותר. טוב לב מופרז?
חחחחחחח... בנושא המסגרות וכו' אני גם לא סגורה עם עצמי. מצד אחד אני רוצה תחושת ביטחון, מצד שני יציבות יתר משעממת אותי. בגלל זה אני בכל כך הרבה לבטים לגבי הבחירת מגמות.... אני לא רוצה להשתעמם. בכל מקרה, באמת תודה על הניתוח החביב. ו.... עדיין הייתי רוצה, אם זה אפשרי לראות ע"פ כתב היד- איזה כיוון בלימודים כדי לי לקחת? אל דאגה, אני לוקחת את הכל בעירבון מוגבל.

מיוי

New member
עוד אני

הי ילדה נעמייה נתן לך ניתוח יפה. ולשאלתך מה ללמוד, אמנם זה עוד מוקדם כי את רק בת 14 אבל נכון להיום כדאי שתלמדי יותר מקצועות הומניים, לימדי שיווק או כל מקצוע שיפנה אותך בהמשך לעבודה דינמית עם אנשים. בה תוכלי לנצל את כישורייך בתחום ההופעה מול קהל וכושר הדיבור בכלל. השתדלי רק להיזהר במהלך החיים מהרגעים שבהם את פשוט נסחפת, ונותנת לבטן לנהל אותך יותר מהראש. בברכה, מיכל וימר

15, אני מבקשת...

חחח... עוד פחות מחודש! אממ.. אף פעם לא חשבתי על עצמי כאדם שחושב בפחות מהראש... אההמ....

לפרפרית הלילה בת ה - 15

כמדומני שהתגובה הזאת שלך לקביעה של מיכל שלא כל כך נראתה לך תואמת את דעתך על עצמך בנידון, שיקפה לפי התרשמותי יותר תגובת בטן מאשר תגובת ראש, והרי זה בדיוק מה שמיכל כתבה לך. רק התרשמות ו תקני אותי עם אני טועה.

למרות זאת...

אני לא מפקפקת ביכולתה של מיכל, אבל... בד"כ אני לא נסחפת, אלא חושבת בהגיון מהצד על כל העסק.
לפעמים זה אפילו די מטריד. כשאני צריכה לעשות החלטה, אני שומעת את דעתם של כולם, בודקת את האפשרויות, ואז בוחרת בבחירה שלי. לפחות, ככה אני מתרשמת מעצמי.
תקן אותי אם אני טועה

בוקר טוב לך

ראשית תודה על התייחסות עניינית. על פניו כתב ידך מלמד על עוצמה ניכרת של יצרים ורגשות שפועלים ברקע, אולי גם על שאפתנות ודבקות בכוון ובמטרות שהצבת לעצמך. השאלה שלי היא עד כמה מרכיבים כאלה לוחצים ומשפיעים 'מבפנים' בכוון של החלטות 'בזמן אמת', כפי שאת סבורה שזה חיוני והכרחי - גם נגד הזרם והדעה הרווחת וגם 'נגד' משיכה נוספת של ההחלטה. איך את למשל נוהגת עם מישהו שלא משדר אתך על אותו גל ולא מספק את התפוקה היעילה והפתרונות, או שאתם לא מישתווים כצוות או כזוג, ואת מרגישה שזה מקשה עליך, האם לא פועל רצון עז 'לסגור ענין' במקום ? מכוח השליטה העצמית והאופי אני מקבל את זה שאת לא נסחפת, להיפך את אולי דומיננטית ומנווטת ומסוגלת, כפי שציינת לקיים את התהליך וההתייעצות ולחשוב בהגיון. אך מתחת לפני השטח הטמפרמנט נראה לי גועש ונחוש יותר בכוון שלו - גם אם את, במודע, מנסה להכניס את הדברים לפרספקטיבה ולשקול דעת הגיוני. אשמח לשמוע את דעתך.

ערב טוף...

חחח שאפתנות ממש לא חסר... לגבי עבודה בצוות... חחח אנשים לפעמים מתפלאים מאיך שאני נעשית כשאני עובדת בקבוצה. אהה... בוא נגיד שאני די לוקחת ת'עבודה הזאת לידיים. אני מתכוונת, אני מחלקת ת'הוראות, אני מכתיבה, אני מנווטת ומסבירה... עדיין לא החלטתי אם אני אוהבת/בנויה לעבודת צוות. אם מישהו מעלה רעיונות אחרים משלי, אני מקשיבה, אבל זה תלוי... פשוט יש לי ת'קטע הזה, כמו בפתגם "אם אתה רוצה שמשהו יעשה כהלכה, עשה זאת בעצמך." זה בול אני. אז אני מכבדת את הבנאדם המסוים הזה, אבל אם אני רואה שמה שהוא אומר זה לא לעניין, אני מחזירה את הכיוון בחזרה. קונטרול פריק שכמותי... לא הבנתי את מה שאתה מתכוון ב"לסגור עניין"... וכן, אתה צודק בקשר למשפט האחרון. כשאני צריכה להחליט החלטה, נגיד כמו עכשיו, כשאני צריכה לבחור מקצועות בחירה לתיכון, משהו מתגבש בראש שלי על ההתחלה. אבל גם כמו שכתבת, אני כן מרגישה די מחוייבת לבדוק את כל האפשרויות ולשקול את הכל בהגיון. ובאותו הזמן, אני גם מרגישה מחויבת להכניס לכל תהליך הבחירה גם מהרגש שלי. ככה אני חושבת שאני יכולה להגיע להחלטה הנכונה בשבילי. אני מקווה... כי הדעה שלי בקשר למקצועות כל הזמן השתנתה. טוב, לא בדיוק השתנתה, אבל הבחירה קשה. כבר החלטתי בביטחון על פיזיקה... ואולי ביולוגיה... ואני די רוצה אמנות... אבל השאר.... לא יודעת! בעיקרון אני יכולה לקחת כמעט הכל, כי אין לי בעיה של ציונים, אבל... אני לא בטוחה מה מתאים לי. ממה אני הכי אהנה, מה יהיה לי הכי יעיל, ממה אני לא אשתעמם. בד"כ כשאני צריכה להחליט משהו, אחרי שאני שומעת את כל הדעות, אני מחליטה על הדעה שלי, אבל פה אני פשוט לא יודעת! יש לי הרגשה שאני יודעת מה אני באמת רוצה, אבל עדיין לא גיליתי את זה! האמת, שבעניין הזה היתה לי עוד בעיה... כל פעם ששמעתי משהו חדש- מקצוע חדש, אולי אפילו בצפר חדש... שילוב אחר של מקצועות, דעתי קצת הוטתה. אז עכשיו אחרי שספגתי הכל... אני עומדת באמצע, קירחת משתי הערים. אייש.... טוב. שיהיה לך לילה טוב, יעל.

astral travel

New member
וואו איזה כתב - אם הייתי פוגש אותך

במציאות - בטוח הייתי אוהב אותך. כתב אינטנסיבי.

למעלה