ניתוח כתב ידי

כתב יד ופסיכודינמיקה אינו השני

השני הוא כתב יד ואישיות. זה הספר המקורי שבו הציג אודם בזמנו את תורת הפוטנציות. בדרך כלל משתמשים ב"כתב יד ופסיכודינמיקה" כי הוא קריא וברור יותר. אגב, לכל המתחילים מומלץ לקרוא קודם את הספר של ורדי (כתב יד כראי הנפש), שעוסק בעצם בתורת הפוטנציות של אודם, ומציג אותה בצורה קלה לקריאה.

sneakers

New member
מסכים לגמרי עם שייקה

אגב האם את מוכנה לגלות את שם המכללה שם מלמדים את הספר השני לפני הראשון? הייתכן שהמורים במכללה הזאת התקשו להבין את הספר הראשון........???

ורד9

New member
שייקה,כתב היד כראי הנפש מדבר

בעיקר על הפוטנציות נכון שהשפה שלו ברורה ומובנת, אך אינו מדבר על ייחודים וכשאתה מוצא סימנים או תופעות מיוחדות בכתב אתה זקוק לקטע של הייחודים

לא אמרתי שהספר מהווה תחליף לכל

תורתו של אודם, אבל הוא בהיר ותמציתי, נותן את העיקר (אודם הוא טרחני מאד וממחזר את עצמו למוות) ומקצר את הדרך גם למזכיסטים שמחליטים להמשיך ולקרוא את אודם עצמו.

ורד9

New member
אז ככה,אצל אודם יש פרק על ייחודיים

הוא קורא לזה תגמולים ופיחותים לדוגמא תיגמול: הטעמה תחילית,אל נמיכה,הטעמה של "חכה",הטעמה משמאילה וכו' פיחות:אל-גביהה,אל שקיעה,אל-היימנה.................

טוב, כבר חשבתי שאת מדברת על

כספים יחודיים. יחודיים אינו מונח גרפולוגי. מדובר בתופעות שמתוארות בכל ספר גרפולוגי מצוי, שאודם לא הצליח לסווגם בהצלחה לפי הפוטנציות השונות (ולא שכל מה שהוא כן סיווג - מוצלח במיוחד).

pumiki25

New member
משתדלת שלא להילחץ יותר מדי...

תודה, אודי! (ומתנצלת על האיחור האופנתי-משהו בתגובה
) באשר לשאלתך - לומר לך את האמת? אין לי מושג! אנחנו כיתה של חמישה (!) תלמידים בסך הכול (כמובן שיש כיתות נוספות במועדים שונים אחרים) - אווירה מאוד נוחה ואינטימית, לטעמי. המנחה שלי, ככל הזכור לי, לא נעזר באי-אלו ספרים עד שהגענו לאודם. בשיעור האחרון שמתי לב שהוא נעזר בספר - אבל אני לא בטוחה באיזה. המליצו לנו על כמה ספרים באופן כללי, ובאשר לאודם עצמו - נדמה לי שאמרו לנו שכדאי שנקרא את "כתב היד כראי הנפש" של ורדי - סטודנט שלומד איתי רכש אותו כבר בתחילת הלימודים, והמליץ לי עליו אף הוא...

למעלה