ניתוח כתב ידי

SweetGirl17

New member
ניתוח כתב ידי

שלום, אשמח מאוד אם תוכלו לנתח את כתב ידי. אני בת 18, לא נולדתי בארץ, כאן כבר 9 שנים. אני ימנית ומרכיבה משקפיים לפעמים (קצר ראיה). אני מאוד הייתי רוצה לדעת גם משהו בתחום הקרירה שלי. תדוה מראש!

אריק!

New member
את שואלת מה זה צה צהצה.... ?

זהו חלק בלתי נפרד מתהליך ההקפצה, זהו אמצעי קצוני שהמנהלת בוחרת להשתמש בו במקרים חריגים ונועד להפנות את תשומת הלב לגולשת שהידרדרה לאט, אבל בטוח לשיפולי הדף. משם, כמו מ סמים, ניתן להיחלץ רק עם הקפצה מלווה ב: "צהצהצה" יש לזה גם לחן, נדמה לי של "צביקה פיק". ליל מנוחה מירושלים השלמה אריק.

SweetGirl17

New member
מה הקטע?

בסך הכל ביקשתי יפה שתעזרו לי קצת לנתח את הכתב, זה הכל. מצטערת אבל לא ממש הבנתי מה הקטע עם הסמים?

SweetGirl17

New member
אם לא הבנתי למה התכוונתם

אז sorry פשוט זה מאוד מעניין אותי לדעת על עצמי והייתי רק רוצה שתנתחו את הכתב, כי של אנשים אחרים ניתחתם.

אריק!

New member
אולגה, קצת התעלמו ממך וזה לא יפה.

זה לא הזמן לניתוחים אז משהו קטנטן מהתרשמות, בתקווה שזה יקלע לאופי שלך. אם לא, סליחה. נראה לי שאת עושה מאמצים כמעט עילאיים להתנתק מכל מיני שאריות מנטליות שספגת בחינוך, בבית ובסביבה, לסגל לעצמך את מנהגי המקום, לבוש וסגנון של צחוקים ו צברים ולנסות להבין ולזרום אתם. אולי את קצת פוחדת וחסרת בטחון בתוך תוכך, כאילו לא רוצה להיות יוצאת דופן, שונה, עם תיוג על הכובע: "אני מחבר העמים", ולכן אולי גם רגישה עד כמה החבר מתלהב ממך, שלא יגחך בגלל איזה מנהג שלך.

SweetGirl17

New member
למה זה זמן לא לניתוחים?

למה להיות ציני "שלא יגחך בגלל איזה מנהד לך"? לא ממש קלעת, הדבר היחיד הוא שבאמת אין לי ביטחון עצמי ואני רגישה לגבי כמה דברים. אולי משהו לגבי הקריירה שלי? מה מתאים לי?

אריק!

New member
אולגה, אני מאחל לך הצלחה עם החבר

אבל אני גם חייב להודות בפנייך שאת ממש מעצבנת אותי. בגלל שאת רגישה, ואין לך בטחון, את מדמיינת ציניות ומאבדת מחוש ההומור שגם קודם לכן לא היה לך בשפע, ועושה ענין משטויות. ואני דוקא חושב שכל מה שכתבתי לך הוא נכון, ומציע לך להתעלות מעל רגישות ואולי להפיק מכך תועלת כלשהי. העובדה שאת מגיבה מנקודה של פגועה/כועסת זו עדות לקשיי הסתגלות. אני מקווה שאם יום אחד תחזרי למקום ששם יותר פירגנו לך, לא תגזימי בהשמצות. אריק - עדין מתמיד.

למעלה