ניתוח כתב היד

מישהי68

New member
שאלה לי אליך-

חסר מקרים שלא היו חשדות לפני ואחרי החתונה התגלו?! כדאי לבדוק את כל האופציות ולוודא את החלקות.....

את לא צודקת.

הסיכון הוא לדעתי מידי גדול.כי בגרפולוגיה מנתחים את האדם לגורמים.מנתחים אותו ומראים לך דברים שאם תראי אותם אז ההפסד יהיה גדול יותר מהרווח.זה שאנשים מתחתנים ואחרי החתונה מגלים דברים שלא ידעו לפני זה,זה יכול לקרות גם מתי שנתנו את הכתב לגרפולוג.אנשים משתנים כל הזמן,הגרפולוג רואה את מצבו העכשווי בלבד.הוא לא רואה האם הוא ישתנה בעתיד.

מישהי68

New member
מתחתנים עם בן אדם על סמך שישתנה???

אבוי לבוא עם גישה כזו לנישואים. אתה מה שאתה והיא מה שהיא! מדובר על בדיקה גרפולוגית שגרתית.יותר הענין של לראות התאמה מלמעלה ולבחון אם אין הפרעות.. וזה לא חייב להיות לפני שנפגשים אלא כשמתחיל להיות רציני.. ואין מה להפסיד או להיפגע,מי שלא מעונין זה מראה שיש לו בעיה!

Corall

New member
דעתי-

מכיון שזה לא כ``כ מקובל, בקשה כזאת עלולה להתפרש כמעליבה/מתנשאת. הרי איפה מצוי ביותר לבקש כתב יד? ע``פ רוב במקומות עבודה.. וכאן שזה `עסק` ריגשי יותר.. זה לא בא טוב. מה גם, שזה לא כ``כ מעשי. אם מחליטים שמבקשים כתב-יד לפני שניגשים להצעה, אפשר להתרושש עוד לפני שמתחילים את הוצאות החתונה. אם מחליטים לבקש כתב-יד רק אחרי שה`עסק` נהיה רציני, זה עלול לפגוע, כלומר, מה הכל נראה לך אצלי, מה שחסר לך עכשו, ויתן את האוקיי הסופי זה כתב ידי? נשמע לכם? לי לא. ואגב, אמרה לי פעם גרפולוגית מוסמכת מטעם האגודה הישראלית והאמריקאית, שהיא חיתנה את כל! ילדיה ללא שראתה אף כתב יד של החתנים או הכלות. וזה בכוונה תחילה. תבינו מזה, שזה לא כ``כ פשוט כמו שזה עשוי להשמע.

למעלה