ניתוח כתב היד

ניתוח כתב היד

מה דעתכם על ניתוח כתב היד של הבחור/ה למטרת בירורים,? האם קרה לכם שבקשו ממכם את כתב היד שלכם? האם אתם מאמינים בזה? האם דיברו על זה כבר פה?

winkinsmily

New member
כן,ביקשו

וזה מלחיץ פחד... יכול להיות שזה מראה אבל ממתי המנתח יכול לחרוץ גורלות? איך אפשר לקחת אחריות ולהגיד שלא מתאים?

זה לא בדיוק חריצת גורלות כי עדין הבחירה בידך

אבל מי שבאמת יודע יכול לקחת אחריות. אפשר לראות בכתב הרבה דברים כמו מחלות נפש וכדו שאנשים יכולים להסתיר שנים אבל בכתב זה ניכר, ואפשר גם לרות מידות מושחתות כמו שאמר דניאל, אבל אפשר גם לראותהתאמה בסיסית כמו אם הבחורה מאד שכלית והבחור מאד ריגשי או אם הבחור מאד רוחני והבחורה יותר חומרנית, בקיצור הכתב יכול להגיד המון מידע רלוונטי לשידוכים,

winkinsmily

New member
יכוליות,אני לא לגמרי מתמצאת,ועדין,זה לא מפחיד

מה?עוד לא הלכת לישון? lol

אם זה גרפולוג מומחה

זה לא שהוא חורץ גורלות פשוט הוא מנתח את הבחור\ה לפרטי פרטים ומיסקים מה שרוצים יש אחד ידוע שגם הרבנים שולחים איליו בשם הלל (ה``א בפתח) הוא חילוני מומחה מאד גדול אני אישית מכיר סיפור שביטלו שידוך ואחד הגורמים המרכזיים לזה היה שהוא ניתח כתב יד ופשוט יצא שאותו בחור מושחת גדול דבר שהתברר כנכון לאחר מכן! שורה תחתונה, אם הולכים למומחה הוא מנתח כמו שצריך!!!

winkinsmily

New member
במקרים קיצוניים

אולי אפשר... אבל כשזה לא עד כדי דך-זה מפחיד להחליט וחשבתי שאני היחידה שעדיין ערה...

לא רק במקרים קיצוניים

הענין הוא שלכל אחד יש חסרונות והשאלה אם רוצים לדעת הכל לפני, לפעמים זה לא טוב

השאלה היא איזה חסרונות?

חסרונות מהותיים ודאי שצריך לדעת, דברים שיש בכל אדם מה יתן לך לדעת? הרי קשה עד בילתי אפשרי למצוא אדם שיהיה מושלם מבחינתך.

מישהי68

New member
אפשר לדעת הרבה דברים על אישיות האדם דרך הכתב,

לא סתם אומרים ש'הכתב הוא הנפש'. אני דווקא לומדת את הנושא וזה מעניין ביותר. אין בעיה לבקש או לתת.אם חושבים שזה יכול להועיל לגבי ההתאמה אז בבקשה.... ודי נחמד לגלות את אישיות הכותב ולראות זאת אח'כ בפגישות במציאות..תחשבו על זה!

מישהי68

New member
יש לי ספר חדש בנושא

של גלעד שאמע הוא נקרא גרפולוגיה. מומלץ ביותר..

Corall

New member
‏*

הכתב הוא ראי-הנפש. לא הנפש.. /tapuzforum/images/emo8.gif

Corall

New member
היינו הך.

לא נורא. רק דייקתי בהגדרה. הבנתי שמן הסתם התכוונת לזה.

להאמין,אני

מאמין בזה.יש לגרפלוגיה הוכחות בשטח.מה שאני לא מאמין זה שהמטרה של הגרפולוגיה לא נועדה לשידוכים.ישנם דברים שאנחנו לא אמורים לדעת על הבעל/אישה לעתיד.ברור שאם יש חשד מסוים וזה הדרך היחידה שאפשר לבדוק אז הייתי עושה את זה אבל מלכתחילה אם הכל נראה חלק לדעתי זה רק יזיק.

למעלה