ניתוח כן או לא

שושיס

New member
ניתוח כן או לא

יאיר שלום אני עומדת לעבור ניתוח ואני מתה מפחד. הניתוח יתבצע ב-3.7.01 בבי``ח רמב``ם בחיפה אני ילידת 5.7.52 האם כדאי לעשות אותו או לדחות? תודה, שושי

איזה סוג ניתוח זה (איפה בגוף?)

אבי הרפואה, סוקרטס, שהיה אסטרולוג, הזהיר משני דברים: האחד - לא לנתח בליל (או יום) ירח מלא... הניתוח שלך מתרחש ב- יד` בחודש עברי, כלומר ירח מלא ב- 95 אחוז!! השני - לא לנתח את האיברים הרגישים למזל בו נמצא הירח. בחמישה לחודש הירח נמצא כל היום בקשת שרגיש למותניים, ירכיים, כבד, וורידים, עצם הירך, ואזור עצם העצה. אם הניתוח הוא באחד מהאזורים הנ``ל... אז כדאי לדחות את זה ביום, יומיים (הירח יוצא מקשת ברביעי לחודש ב- 16:00). אם לא - אז אין לך מה לדאוג... הניתוח רק יהיה קצת שותת דם מהרגיל - אבל לא משהו שצריך להפחיד אותך! ואם בכל זאת זה מפחיד אותך, ובכל זאת את רוצה לדחות את הניתוח, קחי בחשבון את מיקום הירח ביום החדש. בהצלחה :) (כולה ניתוח - צאי מההלם!) שבי

תיקון טעות -

התבלבלתי בין תאריך הניתוח ותאריך יום ההולדת.. בכל אופן הניתוח לא מתבצע בליל ירח מלא! אבל הוא עדיין בקשת :) (פה לא התבלבלתי) שבי

שושיס

New member
ניתוח כן או לא- שבי

תודה על התגובה, הניתוח הוא בסה``כ ניתוח פוליפים באף. אבל בכ``ז אני קצת פוחדת, זה לא בהרדמה מלאה ושומעים ומרגישים הכל (אבל לא כואב בגלל ההרדמה המקומית). בכל אופן אני עושה זאת! ושוב תודה. שושי.

שושי.ס.

New member
ניתוח באף

שבי, רק רציתי להודיע לך שעברתי את הניתוח. נשארתי בחיים (חשבתי שאמות....), הכל בסדר. באמת היה שותת דם קצת (אני עדיין מדממת) אבל חוץ מזה הכל בסדר. ושוב המון תודה לך על ההתייחסות. שושי

שושיס- מצטער, אבל האחריות גדולה מדי

ואני לא חושב שזה נכון לבקש מהפורום כאן תשובות. בכלל, אסטרולוגיה רפואית היא מדע מאוד טריקי ולא תמיד מדויק.

salint

New member
בחירת בן זוג

יאיר שלום! אני מזל דלי תאריך לידה 01.02.1951 ורציתי לשאול אותך לגבי בחירה בן הזוג לפי המזל האם יש לזה משמעות? מאחר ואני נמשכת מאוד למזל דגים שהוא בעיניי מאוד דוממנטי. אשמח מאוד אם תכוון אותי בנושא. בנוסף לגבי מקצוע מאחר ואני עוברת כל מיני שינויים בזמן האחרון בחיים מהצעות שעולות. אז אשמח מאוד אם תחזיר לי תשובה לאימייל. בכבוד רב! סאלי.

אממממ....

את השכלת לעשות מאחרים בפורום ששאלו ``איזה מזל מתאים לי``.. הלכת צעד אחד קדימה ושאלת אם בכלל זה משנה... אז בואי נגיד כך: כשאת רוצה לבחור בבן זוג - תבחרי אותו לפי צבע השיער שלו? לפי צבע העיניים? לפי צורת הגבות? אולי לפי השם? לא! אז למה להתחיל לבחור לפי המזל?! העובדה שהמזל שלנו משקף חלק מאופיינו אומנם נכונה - אבל האופי, לפי האסטרולוגיה, מורכב ממפת לידה שלמה הכוללת 10 כוכבים (ולא רק השמש), 12 מזלות, 12 בתים ואינספור היבטים... אז עד כמה משקף אותנו מזל השמש? בדיוק כמו שמשקפות אותנו העיניים, הגבות או צבע השיער בתורת קריאת הפנים או כמו השם בנומרולוגיה..! ובכל זאת, אנחנו לא בוחרים אנשים לפי פקטורים אלו, נכון? אז למה להתחיל עכשיו?! הכי מצחיק בכל זה ש``הדגים שלך`` דומיננטי! מצאת דגים מוזר, את יודעת? המזל הכי סביל ורגיש אצלך דומיננטי? ואולי זה לא הדגים שדומיננטי אצלו??? לגבי הקריירה - אני אתן למישהו אחר לענות :) שלך, שבי

למעלה