ניתוח יד

shaywh

New member
הבהרה- בחלק החפירתי אני אומר מה היה המצב אם

היית מהמר הימור סביר בפלופ. עוד הסבר על למה הוא עדיף על בלוקינג בפלופ- כי עובדתית יצא ששילמת יותר כדי לראות את הקלף הבא כי למישהו הייתה יד ובמקרה שאין יד אז עדיף הימור חזק שייתן לך את הקופה עכשיו או בהימור הבא בטורן. בטורן הימור כזה יזכה ליותר כבוד והוא אולי עדיף במצבים שבהם אתה רק רוצה קלף זול. אגב, כשמישהו מהמר סכום נמוך בפלופ אני כמעט תמיד מעדיף לבדוק מייד למה הוא התכוון ומעלה לו.

ereuveni

New member
נראה לי

שאתה מסתמך כאן יותר מידי על IMPLIED ODDS. הכוונה שלי היא שעם IMPLIED ODDS זה פחות או יותר שיוויון (30% מול 26%) ובלי זה בכלל לא משתלם. יש סיכוי (סביר או לא) שלא תוציא ממנו את ה-200 הנותרים. במיוחד אם שמת אותו רק על טופ פייר (נגיד QT). בכל מקרה, הצ'ק רייז שהוא עשה בפלופ לא נראה לי מהלך שהייתי עושה עם טופ פייר,יותר מתאים לסט שמנסה להפוך את הDRAW שלי ללא משתלם. ד"א צודק, עובדתית ה-bbet לא עזר כי הוא עשה רירייז אח"כ (כנראה הדחקתי את החלק הזה
) אבל אני מאמין שגם אם הייתי עושה cbet נורמלי (ויש לו סט) הייתי חוטף ממנו רירייז עצבני שכנראה היה גורם לי להתקפל.

shaywh

New member
מניסיון ברמות האלה טופ פייר דווקא סביר מאוד

ואם אתה חוטף רי רייז עצבני על הימור נורמלי אתה יכול להתקפל בפני הסט, זה בסדר גמור. היית יוצא בפחות נזק ממה שהיה בפועל. אתה גם לא יכול לדעת אם הוא תכנן מראש צ'ק רייז או שזה משהו שההימור הנמוך שלך גרם לו. הימור חלש וההשוואה אח"כ הניפו מולו שלט של שני שחקנים מחפשים קלפים זולים. איך נגמרה היד?

inteli

New member
fold

בהנחה שאני לא מכיר את השחקן, אני מתקפל. לא בטוח שגם אם תפגע הוא ישלם לך אז אתה לא יודע מה הפוטנשל פוט אודס בכלל, לא איבדת הרבה על הקופה הזאת.. לפעמים אפשר לשחק שמרני. הוא פגע כנראה- אתה לא.. קורה.

shaywh

New member
דווקא כי הוא פגע הוא ישלם, רוב האנשים ברמות

האלה היו משלמים. אפשר גם לאזן את זה עם סכום ההימור. וזה במקרה של צבע שפגע ויש קופה גדולה. במקרה של פגיעה אחרת (אס או נסיך) הסיכוי שהוא יעשה צ'ק פולד ממש נמוך.

למעלה