ניתוח דוחות כספיים

מצב
הנושא נעול.

babarong

New member
ניתוח דוחות כספיים

ניתוח דוחות כספיים
יש לי אפשרות לקחת את הקורס הזה באוניברסיטה, האם זה מקנה ידע שימושי לדעתכם? משהו שניתן להסתמך עליו? האם בשורה התחתונה, דרך ניתוח הדוחות ניתן היה לצפות באופן חד משמעי את הכישלון של אורכית למשל (דרך סעיפי הלקוחות)? ובלי קשר, לאן הולכת חברה שיש לה רק לקוח אחד מהותי וגם הוא מצמצם הזמנות? זה מתכון בטוח לכישלון, סיכון גבוה מאוד

לגבי השאלה הראשונה- כן.

ניתוח דוחות כספיים
יש לי אפשרות לקחת את הקורס הזה באוניברסיטה, האם זה מקנה ידע שימושי לדעתכם? משהו שניתן להסתמך עליו? האם בשורה התחתונה, דרך ניתוח הדוחות ניתן היה לצפות באופן חד משמעי את הכישלון של אורכית למשל (דרך סעיפי הלקוחות)? ובלי קשר, לאן הולכת חברה שיש לה רק לקוח אחד מהותי וגם הוא מצמצם הזמנות? זה מתכון בטוח לכישלון, סיכון גבוה מאוד
לגבי השאלה הראשונה- כן.

HP ומרקורי-זריקת מרץ לשוק!-תשובות:

ניתוח דוחות כספיים
HP ומרקורי-זריקת מרץ לשוק!-תשובות:
להלן תשובות לפי סדר השאלות: 1. כן, הרבה דברים שימושיים. 2. לא ממש. 3. לא. שום דבר לא חד משמעי. 4. לים. למי שמסיים את שאלותיו(!) במשפט מחץ בוטח "זה מתכון בטוח לכישלון", יש, כמו רבים אחרים, מתכון לכך, וכל התשובות הנכנונות שבעולם, רק תשפרנה את המתכון הזה שברשותו. שמתם לב שרשמתי הודעה שלמה בלי אף סימן שאלה? 4.5 מיליארד דולר לא הולך ברגל. הבעת אמון בזמן הנכון.

מצב
הנושא נעול.
למעלה