ניתוח גרפולוגי

billyboy101

New member
ניתוח גרפולוגי

שלום רב אשמח מאוד מאוד לשמוע ניתוח של חברי הפורום ושל אודי בפרט חני באני

בהצלחה עם הניתוחים ../images/Emo151.gif

והסמל זו השפעה סמויה מה "קרקס" שראיתי היום. איזה גמישות ולהטוטנות, איזה ברגים ופירמידות שלא לדבר על הרקדניות החתיכות. ביי.

shamon51

New member
אודי, דווקא כתב מענין

חשבתי לעשות ניתוח אבל נראה שהיא "מחכה" רק לך

כן, כתב חביב לכן הקפצתי אותו/ה

זה נשמע נחמד אבל אני לא חושב שהיא מחכה רק לי. תשמע, התאהבתי במעדן הזה יופל'ה, אתה מכיר אותו?

לדעתי זה כנף 9 וצפורן 11

אני מציע את הדבר הבא: או שתסבירי במלים פשוטות ומובנות ל 'עמך' כמונו מה זה אומר כנף 4 עם עצירת חירום בדרגה 2 או שלא תכתבי את זה בכלל. אגב, אני חולק על הקביעה, לדעתי זה כנף 9 עם נספח 7 וקצת 5. מה דעתך?

קרןרווה

New member
כיוון שהגברת לא היתה מעוניינת

בניתוחים של אחרים מלבדך, אז לא הטרחתי אחרים וחלקתי תהייה בקשר לכתב עם שמעון. ותפסיק לאיים כי גם אני יכולה.

shamon51

New member
אני נוטה ל 3 כנף 2

ראי תיאור עמוד 129 והדוגמא בעמוד 135 למתענינים: טיפוס 3 הוא זה שאוהב לעשות ולהיות בעשיה כל הזמן. עיקר האישיות שלו מבוססת על הישגיו בשטח בו בחר לעסוק. בדרכו להצלחה
הוא לא תמיד עוצר באדום. בשילוב עם 2 זה הופך אותו ליותר איכפתי ונותן כלפי חוץ, אבל אם הוא בלחץ זה מוסיף מניפולטיביות לאופיו. במקרה שלפננו = כדאי להיות עם הבן אדם ולא נגדו
שמעון

מתבשלת כתבה מעניינת על נפח אותיות

בשלב זה עדין בשלבי אפיה בתנור. הנה בכתב המקסים של זאת הגברת בשרשור הנוכחי תראו תופעה של נפח מתחלף בראש האות ש'. קל לזהות לא ?

shamon51

New member
בתשומת

"בתשומת " רוחה מתרוממת בצפיה "בשמאל" היא מתכנסת למצב הרגיל

shamon51

New member
בסך הכל יש סדירות בנפח האותיות

למעט מספר התנפחיות כלפי מעלה ומטה באותם מיקרים שהנושא גורם לגברת ריגוש מסוים

שמעון אתה צודק, והכתב בכללותו הוא

דגמא ליציבות הנפח, ועם זאת, יש גם את השוני שממוקד רק בהקשר מסוים.

לגבי תחום מסוים, תכונה מסוימת, נדרש

ממנה ליישם נפח מתחלף. היות שלא כתבתי על זה אני לא רוצה להיכנס לזה מהאמצע. הראיה שהתופעה קיימת, וכנראה יש לה משמעות כלשהי. איך אתה רואה זאת?

shamon51

New member
תשובה לשאלה (במבחן ?)

נראה לי רצון "נואש" שיכירו בחשיבותה העצמית

נראה לי שצריך לראות בכך סימן של

אמביוולנטיות במערכות קשרים ויחסים, עליות ומורדות, קצת וויכוחים ומיגננות שיתכן ונובעות מתוך הגדרה שונה של המושג: "שיתוף". מעין תנודות שבין זווית ראייתו של פוטנציה ו לגבי מתכונת השיתוף האידיאלית לבין נקודת המבט של פוטנציה ב'.

למעלה