ניתוח גב בחו"ל

assafdahan1

New member
ניתוח גב בחו"ל

שלום אמא שלי (בת 48) סובלת מזה כ 6 שנים מפריצת דיסק חמורה ובלט ההולכת ומחמירה מידי יום. במשך השנים היא ואבי כבר עברו את מיטב הפרופסורים בארץ ושילמו ממיטב כספם על יעוצים ובדיקות. עד כה שום רופא/מומחה לא יכל להצביע על הטיפול המתאים לבעיה והמצב כעת הוא שהיא כמעט ואינה מתפקדת וסובלת מכאבים עזים. אני בטוח שכסף גדול יכול לפתור בעיות כאלו בניתוחים בחו"ל אך אימי כבר מיואשת מהמצב ואני איני יודע לאן לפנות בנוגע למצב. אודה מאוד למי שיוכל לכוון אותי ואותה לעבר ניתוח מומחה בחו"ל. נ.ב אני אדם ריאלי ובאמת שאני לא בקיא במצב הרפואי המדוייק בהגדרתו של אימי.אך אני בטוח שאם חס וחלילה קורה דבר מסוג זה לאדם בעל ממון הבעיה "נפתרת" בדרך זו או אחרת. אנחנו משפחה מאושרת ממעמד בינוני ומן הסתם אין לנו מיליונים פנויים בעו"ש אך אם וכאשר נמצא פתרון רפואי - הכסף יהיה הבעיה האחרונה.

כאבי גב

שלום אסף, ברפואה בארץ לא שונה בהרבה מהרפואה בחול מבחינת הידע והיכולות. מאחר ולדבריך אמך נבדקה ע"י מיטב הרופאים בארץ והם לא המליצו על ניתוח קשה לי להאמין שרופאים אחרים יודעים משהו שהם לא יודעים אבל הכל אפשרי. לא לכל הכאבים ישנו פתרון ולנו כרופאים אין מקל קסמים שמאפשר לנו לפתור את כל הבעיות. אני סמוך ובטוח שאם תפנו למומחה בעל שם בתחום עמוד השדרה בארץ תקבלו יעוץ טוב ומקיף אך קח בחשבון שבסופו ייתכן שתשארו עם התשובה שאין הרבה מה לעשות. בחו"ל אותו הידע יעלה לכם הרבה הרבה יותר. אם בכל זאת אתה מתעניין ברופאים בחו"ל ישנם גופים בארץ המחפשים פתרונות בחו"ל אך אין אנו בפורום זה ממליצים על רופאים או גופים אחרים. חיפוש באינרנט יתן לך תשובה. בהצלחה.

למעלה