ניתוח בפרטי?

ניתוח בפרטי?

הייתי אמורה לעבור אתמול בתל השומר ניתוח להוצאת הציסטה על מנת לאבחן האם מדובר בציסטה של אנדומטריוזיס ובמהלך הניתוח גם לפתוח חצוצרה חסומה. אבל... השביתה דחתה כמובן הכל. חיכיתי לתור לניתוח כמעט ארבעה חודשים והודיעו לי שהתור נדחה בגלל השביתה לאוגוסט!!! הייתי אמורה לעבור את הניתוח ע"י ד"ר סוריאנו וד"ר רוזין. אני שייכת למכבי - יש לי מגן זהב. האם יש רופא בתחום במכבי שכדאי לעבור אצלו את הניתוח או דרך לעשות את זה פרטי?

זואילי

New member
אם גם ד"ר רוזין אלוף האלופים בתמונה

אז לא הייתי מוותרת על הצמד הזה בציבורי, גם אם זה במחיר של המתנה ארוכה מחודשת. את כמובן יכולה את שניהם יחד בפרטי. אבל תבררי לגבי רוזין אם זה דרך ביטוחים פרטיים או דרך קופות החולים. גם אני נדפקתי יפה בשל השביתות, מה שדוחה לי ניתוח, מה שמשאיר עלי סטומה, ומה שמחבל לי בתוכניות. אבל לא נותנת לזה להרגיז אותי, אני עושה גררררר לבדיוק שעה (במקרה הקיצוני חחח) ואז חוזרת לסבלנות האינסופית מתוך ידיעה שמתישהוא... זה יקרה.

תודה על התגובה

הכוונה שלי אכן היתה אם לעשות בפרטי אז ששניהם, אבל היתה לי תחושה שבכל מקרה עדיף לי ששניהם יעשו את זה. תודה!

galim29

New member
ברוכה הבאה

אם את יכולה לחכות אז לדעתי אין טעם ללכת לפרטי. אם המצב אקוטי, ויש לך אפשרות כלכלית, אז ייתכן כי כדאי אבל אז תצטרכי למצוא רופא בפרטי ולברר עליו וזה ייקח זמן. אני אישית לא מאמינה בקבלת החלטות מתוך לחץ, במיוחד כשמדובר בבריאות. מדובר בצוות מצוין של רופאים. מקווה שהשביתה תיגמר ויקבעו לך תור בקרוב.

הי, המצב לא

אקוטי - ז"א הסימפומים אצלי לא מאוד חמורים, בגלל שיש לי בצד ימין חצוצרה חסומה והשחלה בצד שמאל "מלאה" בציסטה ולא מבייצת בגלל הציסטה אז בעצם כל התהליך מתעכב, החשד הוא שהציסטה היא אנדומטריומה. אני גם מרגישה שעדיף לחכות לתום השביתה ולעבור אצל שניהם כי הבנתי שהם מומחים.

למעלה