ניתוח בטן על מארס-ירח?

בת דמות

New member
ניתוח בטן על מארס-ירח?

הי- אשמח לשמוע מה דעתכם לאמא שלי קבעו תור לניתוח באזור הבטן בדיוק כשיש לה טרנזיט מארס בצמידות לירח (במפת הלידה, בית 6 מאזניים) זה זמן טוב? תודה (הי יאיר :) )

באמת מעניין

לא יודע אם זה זמן טוב או רע, אבל זה בהחלט זמן רגיש. יתכן שהאימפקט של זה יהיה בעיקר רגשי, אגב, מעין חשיפה עוצמתית לא צפויה, ומכאן גם יכולת להפתח גם רגשית למקומות שהיו חסומים עד כה. לצערי, לא עוסק באסטרולוגיה בריאותית ולכן מעדיף שלא לדבר על זה, אלא רק על זו הרגשית.

גליתי10

New member
באיזה איבר בדיוק מדובר?

יש המלצה לא לנתח אם הירח נמצא במזל השולט על אותו האיבר, מאזניים שולט על הכליות. בית 6 זה בית של בריאות, צריך לראות אם יש לך שם מגמה בונה או מפרק.

גליתי10

New member
מעיים קיבה זה סרטן רחם עקרב כיס מרה קשת שאר ה

שאר הבטן בתולה, וכן נכון צריך גם לבדוק אם מארס בבית 6 או בהיבט לבית 6

בת דמות

New member
הפרוצדורה

היא קולונוסקופיה, האיבר הוא כיס מרה והסכנה היא התפתחות זיהומית בכיס המרה ובטחול. מצרפת את המפה עם הטרנזיטים ליום הניתוח המיועד. כפי שאפשר לראות- בית 6 של אמא שלי די רגיש, עם סאטורן-ירח תודה רבה על ההתיחסות- גם לך יאיר

גליתי10

New member
לפי השיטה שבה אני עובדת האופק שלך בטלה

לכן הירח אצלה לא בזמן הלידה לא בבית 6 אלא בבית 7 מתי הניתוח? כאמור כיס מרה קשור לקשת.

גליתי10

New member
שיטת חלוקת בתים שווה

בתאריך 24 לאוגוסט, הירח בתאומים ומארס בתחילת עקרב, תיכף אבדוק את מיקומם בזמן הניתוח על מפתה

טומבוי10

New member
חלוקת בתים שווה לדעתי היא

מלאכותית אני בעד שיטת קוך שמשקפת את המצב באופן אותנטי. אבל תמיד אפשר להתייעץ עם עוד אנשים.

גליתי10

New member
אין לי מושג מהיא שיטת קוך, השיטה של חלוקת הבת

הבתים השווים, עובדת יופי במציאות, עובדה שאפילו כאן השואלת מאשרת כי אופק טלה יותר מתאים לאמא שלה, וכן כנסי לפורום עולם המיסטיקה, גם שם רק לפני שבוע הודעתי לפונה כי האופק שלה שונה ממה שחשבה, והיא גם אישרה שזה יותר מתאים לה, שתי דוגמאות חיות מתוך רק מספר ימים שהתחלטי לענות לאנשים בתפוז בנושא אסטרולוגיה, איך אמר פעם משהו על השאלה אם יש אמת בחיזוי אסטרולוגי? עם עובדות לא מתווכחים, למורתי יש נסיון של למעלה מ 30 שנה, לי של 15 שנה, וזה עובד יופי, ומסביר מדוע שיטות אחרות לא מדייקות ולא מספקות בכול מה שקשור לחיזוי, וניתוח אופי. האם שמעת על מיכה וילנר?

טומבוי10

New member
אפשר לשאול את יאיר מהי העדפה שלו אני תמיד

אוהבת לשמוע מאנשים עם ניסיון על הבחירות שלם מהם הנימוקים...

גליתי10

New member
כאמור גם למורתי יש 30 שנות ניסיון

שנית אך אמרת ניסוי והטעיה. אצל מי למדת אסטרולוגיה?

original36

New member
גם למורתי שלי 30 שנות נסיון (בעצם יותר)

והיא מחסידי שיטת KOCH אני גם מעדיף את שיטת קוח, מאותן הסיבות של טומבוי לגבי אמא שלה, לא ייתכן שגם אופק שור וגם אופק טלה מתאים לה... מה שכן ייתכן ששעת הלידה שלה לא מדוייקת, אם נגיד היה שעון קיץ בלידתה או משהו כזה, האופק עשוי להשתנות. מה אומר UT:0:00:00 במפה? יכול להיות שלא הוזנה שעה או איזור זמן? זה יכול להטעות את כולנו פה....! אני אישית לא מאמין גדול בכך שיש שיטות חישוב שונות לכל בנאדם והן יתאימו לו, כיוון שהכוכבים נמצאים פיסית במקום מסויים בחלל ומשפיעים באופן מאוד מסויים וספציפי על האדם. מצד שני ייתכן מאוד שאנשים שונים חווים את ההשפעות בצורות שונות... אוי איזו תסבוכת!

גליתי10

New member
מצטערת להודיע לך שיש שיטה יותר מדוייקת מקוך

קודם כול, השעון קיץ מחושב אוטומטית, אז לא זאת הבעיה ובהנחה ששעת הלידה מדוייקת עובדה שצדקתי כי האופק לפי החישוב שלי יותר מתאים לאופי שלה והשיטה של הבתים השווים ניתנת לבדיקה כמו שאמרה טומבוי, לפי שיטת ניסוי והטעיה אם תקחו תאריכים של ארועים קריטיים מהעבר של בעלת המפה, תגלו שהם מתאימים לפי אופיים למה שמתרחש בחלוקת הבתים השווים חוץ מזה יש המון דברים חדשים שגילה חוקר האסטרולוגיה מיכה וילנר לחיזוי נקודת מוקד הבית נקודת מעגל משותף נקודות בניים למעברים של כוכבים כבדים ולצערנו רק מעט מהאסטרולוגים הותקים למדנו את שיטותיו וזה הפסד גדול גם לדור הבא של התלמידים אשמח ללמד אותכם את שיטות החיזוי הנוספות

original36

New member
תמיד טוב להכיר שיטות נוספות

חיפשתי מיכה בגוגל ומצאתי רק קומוניזם... איפה אפשר למצוא פרטים עליו, ולקרוא את כתביו?

גליתי10

New member
לענין הרפואי יאיר ציין שאינו מתמצא מספיק

ולענין חלוקת הבתים, עובדה שהכותבת כאן אומרת במפורש כי אופק טלה מתאים לאמא שלה. הצירים שעלינו לבדוק הם 21 מעלות שזה ה mc של בעלת המפה. 28 מעלות שזה מוקד הבתים, והצירים של השמש והירח וציר המעגל המשותף, האם למדת עליהם? המעלות הן קרטיות ולא מספיק לבדוק את בית 6 או 3

בת דמות

New member
תגובית

מתאים לה גם אופק שור וגם אופק טלה. אשמח אם תתני את השם באנגלית של השיטה כדי שאוכל לההסתכל באסטרו (אם יש להם את זה) ולבדוק על מפות אחרות. לא מזמן פגשתי אסטרולוג וודי ועפ"י השיטה שלו יצאתי קשתית עם אופק סרטן (אני טלאית עם אופק אריה), ויכולתי לזהות את עצמי גם דרך הפריזמה הזו. אני לא מאמינה שאמנות האסטרולוגיה עוסקת בפרספקטיבות מוחלטות ומוצאת שלפעמים להחליף פילטר מגלה הקשרים ומשמעויות חדשות, כמו במקרה הזה. בכל אופן- התפתח שירשור מעניין שלמדתי ממנו הרבה גם אם עוד אין תשובה ברורה לשאלה, תודה

טומבוי10

New member
גליתי, כמו שהבטחתי:

מזל גדי שולט על חלק מתהליכי העיכול עיקר השליטה על כיס המרה שליטה כללית על השלד הציפורנים השיניים והשיער לבני המזל ישנה רגישות בעור נטיה לתופעות של דלקות עור קשקשת סבוריאה ודומיהם כמו כן בעיות ראומטיות מחלות שגרוניות ורגישות בברכיים באחרית ימיהם סובלים מהמפרקים והחוליות ירידה בצפיפות העצם ובמסת השריר והשומן בגוף בני מזל זה נוטים להיות רזים ואף גרומים ביחס לבני גילם האחרים בתקופת חייהם המאוחרת.

למעלה