ניתוח באף ...

janub

New member
ניתוח באף ...

שלום רב! אני סובל כבר שנים רבות מנזלת כרונית וגודש באף,ודי מצונן רוב השנה. בניסיון לרפא את העניין,הלכתי להתייעצות עם מומחה אף אוזן גרון שטען שזוהי תגובה אלרגית והמליץ על ניתוח יישור המחיצה באף וכריתת חלק מהריריות. שאלתי היא האם ישנם פתרונות אחרים? מה הסיכון בניתוח זה? האם ישנם טיפולים שמטפלים בבעיה ולא רק בסימפטומים? אם כן,מהם? בתודה מראש

TheGreatNut

New member
נזלת עד כמה שאני יודע...

לא תפתר על ידי ניתוח כזה או אחר. מה אתה אוכל? האם אתה אוכל מוצרי חלב? האם אתה אוכל הרבה חיטה (לחם)? האם אתה אוכל הרבה שוקולדים וממתקים? גלידות? ממליץ לך לנסות להפסיק עם כל אלו לתקופה מסויימת ולראות אם משהו מזה משפיע לטובה. הכי הייתי ממליץ להתחיל עם הורדה מוחלטת של מוצרי חלב (מלבד אולי מוצרי עיזים / כבשים) והורדה של חיטה. "תקופה מסויימת" היא כמובן כמה שבועות לפחות בשביל לראות האם עלית על משהו.

janub

New member
תודה ...

כבר שנתיים שאני נמנע (כמעט לחלוטין) ממוצרי חלב. אני ממעיט מאוד במוצרי קמח/אורז לבן (משתדל להשתמש בקמח/אורז מלא) ומשתדל להימנע ממתקים וסוכר לבן וכד' ... להפתעתי השיפור אינו דראסטי כפי שציפיתי לאחר השינוי בתזונה :~( תודה על התגובה ...

יש פיתרון אחר...

שלום לך, ישנן סיבות ספציפיות ברפואה הסינית שגורמות למצב של נזלת כרונית/אלרגית. לרוב זהו מצב שנגרם מרגישות יתר של המערכת החיסונית לאלרגנים מסויימים.-ברפואה הסינית אנו אומרים שזה נובע מחולשה אנרגטית של הריאות שיש לחזקה. כמובן שכל מקרה לגופו. בכדי לאבחן בצורה מדוייקת-המטפל מבצע תשאול אשר דרכו הוא מקבל תמונה כללית ומדוייקת על מצבך,לוקח דופק עפ"י הרפואה הסינית ומסתכל הלשון (אשר בלשון ישנה מפה של כל האיברים בגופינו והיא נותנת לנו עוד היבט על מצבך). לאחר האבחנה דרכי הטיפול הם לרוב בדיקור וצמחי מרפא סינים. אני ממליצה לך מאוד לפנות לרפואה הסינית לפני שאתה ניגש לניתוח. יום טוב תמר

למעלה