ניתוח אשכים טמירים

ניתוח אשכים טמירים

אינה אין כמוך..כמו תמיד את יודעת לומר את הדבר הנכון כדי להוציא אותי מהסמיות . אז אני כאן כל הזמן, רק סמויה . מעודכנת בהכל , נסו לבחון אותי . אצלינו הכל טוף , ממתינים לניתוח אשכים טמירים (אחד ירד לבד השני מסרב ). אשמח לכל המלצה בנידון - גם בכלל על ניתוחים לילדון בן שנה וחצי , שמבין הכל מצד אחד, וקשה להסביר לו דבר כזה מצד שני . וכמובן שחייבים תמונה - להזכירכם הגדולה- בת 7 1464 שבוע 30 .האמצעית-בת 5 ,אמנם 2500 אבל הונשמה בגלל RSV בגיל חמישה שבועות. והקטן- 958 גרם בשבוע 27 .יפיופים של אמא .

../images/Emo65.gifטל הפגפגים לך מדהימים אחד אחת

אין לי נסיון בניתוחים ולכן אני ממש לא יודעת ליעץ בנושא. נראה לי שחשוב לקחת אתכם דברים שהוא מכיר מהבית, מכונית שהוא אוהב או איזה שהוא משחק, אפשר גם לקחת את הכרית שלו מהבית, כמה שיותר דברים שלו, כדי שההרגשה תהיה נעימה יותר. בהצלחה בניתוח ( מתי הניתוח? ) ותעדכני אותנו בשלומו. ודרך אגב, הרבה יותר נעים להיות גלוי מאשר סמוי לא
שבת שלום גלי כל שנבקש לו יהי...

ravivsc

New member
לגבי הניתוח

הי_ אחי עבר אותו בגיל 6, והסתבר הדיעבד שזה היה מאוחר מידי - היום הוא יכול להכניס להריון רק בעזרת טיפולים (יש לו ילד + תאומים). תתייעצו תשאלו ותקרצצו לרופאים כדי שלא יגרם לו נזק. אגב, איפה הניתוח?

התמונה נשלחה והם מדהימים!

לא יכולה לעזור בנוגע לאשכים טמירים כי אצלנו המצב הפוך שק האשכים מכיל לא רק את שני אשכיו של הגוזל אלא גם נוזלים.... בהצלחה!

מקסימים!

בקשר למשקלי הלידה שלהם, הרופא שטיפל בילדי בפגיה, כתב לי פעם כך: "אם זה מה שיצא מקילו וחצי חומר, סימן שהחומר הבסיסי היה טוב!" (דניאל , נולד שבוע 31, 1200ג"ר), בת-אל נולדה שבוע 26, 480 ג"ר). לגבי הניתוח: לא מכירה את הניתוח הספציפי, אבל למודת ניתוחים (כולל זה שיהיה מחר), אם הילד מבין, צריך להסביר לו לפי רמתו שהוא יאושפז בבי"ח, "ילך לישון" (הרדמה), וכשיקום הכל יהיה בסדר. כדאי להביא מהבית חפצים שהוא קשור אליהם. הכנה להורים: צפו ליממה ראשונה קשה. הכינו עצמכם נפשית ליום קשה. הם מתעוררים מההרדמה של הניתוח וממש משתוללים. אין להם מושג מה קורה להם, ואין להם שליטה על מעשיהם. תבקשו עזרה מבני משפחה נוספים, כי תזדקקו לזמן להתאוררות. מתי הניתוח? באיזה בי"ח? בכל אופן, שיהיה בהצלחה ויעבור בשלום.

אשכים? די נדירים בביתנו

רק מחזיקה לך את כל האצבעות. בפורום "להיות הורים" או "חינוך לגיל הרך" יש מאמר מאוד מפורט על הכנה של ילדים בגיל של אשחר לניתוח, אני אשתדל למצוא. והילדים -
, איכותיים ביותר!

למעלה