ניתוחים פלסטיים

girlontop

New member
ניתוחים פלסטיים

קראתי שקתרין התקנאה בהאנטר והגדילה את השפתיים (יש המוסיפים גם מתחה את הפנים). גיא, הכצעקתה? אפשר רשמים/תמונה?
 

ani88

New member
../images/Emo12.gifהיא כזאת יפיפייה

למה? למה? למה? קק"ל לא צריכה ניתוחים פלסטיים כולנו יודעים שמי שמתחיל עם זה לא מסיים בטוב
כל כך חבל
 

NarihS

New member
לאאאא חסר לה שהיא עשתה!!!

בבקשה שזה לא נכון!!!!!!! היא כל כך מושלמת כבר ככה
 

Guy K

New member
חדשות רעות

קתרין הפכה באופן רשמי לברווז
אנסה להעלות תמונות איכשהוא. זה ממש עצוב. השפתיים שלה נראות כמו שני מדפים והעור שלה מתוח מדי. למה הן עושות את זה לעצמן?
 

NarihS

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

דיייי אני לא מאמינה שזה קורררהההההה
נדמה לי אם זה יהיה כל כך גרוע אני אפסיק לראות את הסדרה
אני לא אתמודד בלראות את ברוקי המדהימה שלי נראית כמו שאתה מתאר
 

S c a r l e t t

New member
איזו מטומטמת!

היא כזו יפהפייה מטבעה למה להרוס את זה? אני מבינה שקשה להן להזדקן והן רוצות להיראות צעירות לנצח אבל גם לניתוחים פלסטים צריך לדעת לשים סוף, מילא מתיחה (לא שאני בעד) אבל מה הקטע עם השפתיים? ואני במקום קתרין הייתי מעיפה מבט אחד בהאנטר ולא מתקרבת למרפאה (איפה האנטר המדהימה שלי נעלמה?!?)
 

girlontop

New member
הרגת אותי מצחוק עכשיו!

"ואני במקום קתרין הייתי מעיפה מבט אחד בהאנטר ולא מתקרבת למרפאה"
ג א ו נ י look at the bright side, עכשיו כשמעריצי ברוק יצחקו על האנטר יהיה לך מה לענות
 

לינה18

New member
מה, היא מפגרת לגמרי?

מה, היא לא רואה איך האנטר ניראת? במה היא מקנאת כל-כך? כל העניין הזה עם הגדלת השפתיים כבר ממש נמאס עליי.הן פשוט לא קולטות שזה רק הורס. נורא חבל.
 

Guy K

New member
בערך צפירת אזהרה

מסתמן שבפרק שיוקרן בארה"ב מחר, השפתיים של קת'רין לא נראות כל כך נפוחות. כך שיכול להיות שזו סתם עקיצת דבורה, מכה, התנפחות בגלל תרופה, טיפול שיניים, וכו' וכו' (אולי היא אצל הרופא של דיקן ששיתק לו חצי פרצוף לא מזמן). בכל מקרה, אם היא עשתה ניתוח או לא, נצטרך לחכות לפחות שבוע ואז להשוות לפרקים הקודמים. מה שכן, זה קצת לא הגיוני שהיא תעשה ניתוח פלסטי בתקופה של צילומים. זה מאוד לא מקצועי והשינויים האלו מאוד בולטים. בדרך כלל השחקניות עושות את ההזרקות והמתיחות שלהם בתקופת הקיץ או בחופשת החגים.
 

girlontop

New member
אבל, אבל

אמרת שהפנים שלה מתוחות מדי - גם לזה הרופא שיניים אחראי?
לאחרונה אני תופסת ממך ה-מומחה לניתוחים פלסטיים ואני נוטה להסכים שמוזר שעכשיו היא תעשה ניתוחים, במיוחד שמתיחת פנים היא ניתוח שלוקח קצת זמן להתאושש ממנו (אלא אם כן זה בוטוקס?). אני מקווה שהיא לא התפתתה לסכין/מזרק.
 

Guy K

New member
והתמונות

מצטער על האיכות, לא היה לי כוח להעביר את הוידאו אל המחשב כדי לעשות צילום מסך איכותי - אז תצטרכו להסתפק בתמונה שהמצלמה שלי עשתה בעצמה.
 

Guy K

New member
ומיותר לציין כמובן -

לא נגעתי בתמונה. היא לא עברה עריכה גרפית מכל סוג שהוא. מה שאתם רואים זה מה שהוקרן בטלויזיה. כשכתבתי לכם קודם זה היה אחרי שראיתי רק את הסצינה של ברוק ורידג' בתחילת הפרק. אחר כך ראיתי את הפרק שפספסתי קודם לכן ואת הפרק המדובר של היום. מה אומר לכם, זה בהחלט נראה כמו הזרקת קולגן לא מוצלחת. והנה גם קת'רין היפה מצטרפת להאנטר וליסה רינה, ועוד יותר מדי שחקניות - מועדון שחקניות הסבון היפהפיות - שהורסות לעצמן את הפנים כדי לשמור על המעריצים שלהן. עצוב, עצוב, עצוב. אני עדיין מקווה שעוד כמה ימים, אחרי שהנפיחות תרד, נדע אם מדובר בניתוח או בסתם טיפול שיניים / נפיחות ממכה לא מוצלחת.
 

S c a r l e t t

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo35.gif

היא נראית נורא מה עבר לה בראש
נראה לי שאם זה לא היה ניתוח היו מנסים לא לצלם אותה באותו יום, או לפחות לא בכזה קלוז אפ מזעזע, לדעתי זה אכן בוטוקס, או קלוגן (כל עוד זה מה שהיא עשתה זה באמת לא עקרוני מה היא הזריקה שם)
לזכרן של השפתיים של האנטר וקתרין
 

sashkashurik

New member
זה אכן נראה רע

אבל זה נראה כמו עקיצת דבורה או ככה לפחות אני רוצה להאמין
 

taylor18

New member
מה טיילור עשתה ניתוח

בשפתיים ? היא עשתה בעוד מקומות ? אם מישהו יודע בבקשה שיגיד לי.. תודה
 

girlontop

New member
אנחנו יודעים על:

מתיחת פנים (ראי עמוד קודם לתמונה עדכנית שלה), הגדלת שפתיים ותספורת גרועה במיוחד
 

LILACHE

New member
אוף

למה עשתה את זה ניראה לי שגם טיפלה באף למה היא עשתה את זה
 
למעלה