ניתוב תמונות ב c#

SpecialNight

New member
ניתוב תמונות ב c#

נניח שכשאשר אני לוחץ על תמונה במחשב אז היא מפעילה למעשה קובץ שבניתי ב C#,איך אני מקבל ב c# את שם התמונה שלחצתי עליה ופרטים נוספים עליה? תודה.

SpecialNight

New member
את שמה של התמונה....הסבר:

אתה בוודאי מכיר את התוכנות שמציגות תמונות כגון acdsee וכו' וכו',עכשיו כשאתה לוחץ על תמונה היא בעצם מבקשת מקובץ בסגנון acdSee.exe להציג את התמונה ואז עולה התוכנה ומציגה את התמונה. השאלה היא איך זה קורה? איך אפשר לעשות שכשאני אלחץ על תמונה אז היא תפנה לקובץ שאני בניתי ב c# ואז הקובץ הזה יציג את שם התמונה שלחצתי עליה ופרטים נוספים אודותיה כגון: נתיב,גודל וכו'.

הא?

אתה מתכוון למה acdc פותחת לך את התמונות? אולי אני מתבלבל, אבל אתה מתכוון איך אתה יכול לכוון יישום שיפעיל סוג מסוים של קובץ? זה פשוט בהגדרות של הExtensions של הWindows.. אני מניח אבל שפשוט לא הבנתי מה אתה מנסה לעשות..

nadavb

New member
...

1. אתה צריך בהגדרות של השיוך קבצים להגדיר שהתוכנה שלך תפתח את סוג הקבצים המסוים הזה. (אפשר לעשות את זה דרך הלשונית File Types, ב- Tools->Folder Optiins, כשאתה ב-File Explorer. 2. תבדוק אולי ב-arguments שפונקציית ה-main מקבלת. נראה לי הגיוני ששם הקובץ שנפתח יהיה שם.

asafeven

New member
נראה לי שהבנתי

בנית אפליקצית c# שמציגה תמונות ואתה רוצה להציג גם את שם הקובץ גודל ופרטים נוספים עליה. אם זה נכון אז מן הסתם אתה מקבל File אל תוך האפליקציה שלך(System.IO) באובייקט הזה יש את כל הפרטים שאתה צריך. תשתמש בו

nadavb

New member
למה שהוא יקבל אובייקט File לתוך

האפליקציה? כמו שאני הבנתי הכוונה כאן היא כיצד לקבל את שם הקובץ שהופעל ושמקושר עם התכונה.

asafeven

New member
אם ככה

זה חייב להיות בארגיומנטס של main תבדוק אם אתה מקבל שם את הפרטים האלה.

nadavb

New member
זה הפיתרון:

בתוך האפליקציה יש לך פונקציית main שמוגדרת כסטטית, ומקבלת מערך של מחרוזות. בתוך במערך הזה יהיה שם הקובץ + ה-path המלא שלו.

למעלה