ניתוב ערוצי FX וGROUP בVST CONNECTIONS

macro jam

New member
ניתוב ערוצי FX וGROUP בVST CONNECTIONS

טוב, זה רק נראה מבלבל.... הבעיה היא כזו. אם אני פותח ערוץ FX או GROUP בשלב מוקדם בפרוייקט (ראה 1 בתמונה), ובשלב מאוחר יותר מוסיף ערוץ GROUP (לדוגמא לצורך סיידצ'יין), או FX (ראה 2 בתמונה) אז נוצרת בעיה... כשאני מנסה לנתב את יציאת הערוץ שנפתח מאוחר יותר לאחד מהקודמים, אני לא יכול (ראה 3 בתמונה)... הבעיה שבמקרה הזה אני מדגים עם ערוץ FX שלא ניתן לנתב אותו לגרופ, אבל הרבה פעמים הבעיה היא בדווקא כשאני יוצר גרופ חדש, בוא נגיד שמשלב לופ מסויים, ואז אני רוצה לנתב אותו לאחד הגרופים הקיימים, וזה לא נותן לי... אז יש לזה פתרון?

HeavenlyB

New member
כן, פתרון מאוד פשוט

פתח מספר גרופים וערוצי אפקטים כבר בתחילת הפרוייקט, אפילו אם אתה לא מתכנון להשתמש בכולם. הבעיה של ניתוב ערוצים חדשים לישנים מוכרת, לכן תכנון מראש הוא הפתרון. אתה גם יכול להעתיק את הפרמטרים של הערוץ הישן ולפתוח אחד חדש שיחליף אותו כדי שיהיה אפשר לנתב אליו.

macro jam

New member
העתקת הפרמטרים זה הפתרון שמצאתי לבינתיים

אבל זה לא ממש נח, אז חשבתי שאולי ישנו פתרון שאני לא מכיר. אם כבר, אז ננצל את הבמה לעוד שאלה... באחד הדמואים בווידאו לקיובייס 4 ראיתי שניתן בפעולה מאוד פשוטה לגרור את הפרמטרים על ערוץ מסויים לערוץ אחר, האם ישנה אופציה כזו גם ב 3 ואני לא מכיר? תודה בכל אופן.

HeavenlyB

New member
ישנו כפתור שנקרא

Copy Channel Settings עד כמה שזכור לי השם, שמאפשר העתקה של הערוץ.

למעלה