נישואי תערובת...

Evil T

New member
נישואי תערובת...

אם קוסם/מכשפה מתחתנ/ת עם מוגל/ית ונולד להם ילד ללא כוחות קסם האם הוא יהיה מוגל או סקיב
ואם סקיב/ית מתחתנ/ת עם מוגל/ית האם יהיו לו כוחות קסם
מה דעתכם
נ.ב. סליחה על הניסוח

yoavj1

New member
תשובות לדעתי

הראשון - סקיב השני - אי אפשר לדעת, כמו שילד של שני מוגלגים יכול לצאת בעל כוחות קסם או בלי, וגם ילד של שני קוסמים יכול לצאת עם כוחות קסם או בלי.

דעתי

הראשון יהיה סקיב, כי יש לו דם של קוסם אז הוא לא יכול להיות מוגל השני, נראה לי שכן כי אולי כוחות הקסם הם גן רדום אצל ההורה הסקיב...

tamar05

New member
לא בטוח, כי יש ילדים קוסמים שההורים

שלהם מוגלגים. אז ככה שגם אם ההורה סקיב יכול לצאת לו ילד קוסם.

מי אמר?

אין חוקים בילודה של עולם הקוסמים- ושנוספים להם. רולינג יכולה לעשות מה שבא לה עם מכשפה ועם מוגל, וההפך, גם לא ראינו דבר כזה עד עכשיו, אנחנו לא יכולים להחליט מה יוליד מה.

ברור

זה פשוט מאוד! אם הילד נולד עם כוחות קסם=קוסם...אם הוא נולד בלי כוחות קסם=מוגל... עכשיו, כשם שאחוז קטן מאוד שילד יהיה קוסם להורים מוגלגים, כך גם אחוז קטן מאוד שילד יהיה מוגל להורים קוסמים (סקיב). ולא משנה מה ההורים..(חצי, חצי/קוסמים/מוגלגים).

sky44

New member
רולינג אמרה את זה איפשהו../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif

באתר שלה או משהו כזה. הקסם זה גן דומיננטי ולכן מי שנולד למשפחה שאפילו רק אחד מההורים הוא קוסם/מכשפה הוא נחשב סקיב.

אבל אם הוא דומיננטי

אז איך יש קוסמים שנולדים למוגלגים? או שזו הכוונה ב"גמיש"?

maor tur

New member
אהה...

בתור מישהו שלומד כבר המונמון זמן ביולוגיה והנושא יצא לי מכל החורים... זאת כבר שאלה בתורשה, זה משנה מי ההורים של ההורים ואיזה 25% גנים הוא ירש ממי.. בקיצור, התשובה לשתי השאלות: 25% / 75% שזה יקרה. P-:

רונישית

New member
טוב, בואו נלמד קצת ביולוגיה! ../images/Emo122.gif

2.האמהאמ: טוב, אם נניח שהתכונה 'להיות קוסם', היא תכונה דומיננטית ולא רציסיבית- אז זה תלוי בסבא ובסבתא. אם האם היא סקיבית אז יש 2 אפשרויות: או שששני ההורים שלה הם קוסמים(aA,aA), או שאחד קוסם ואחד סקיב(aa,aA) כמו שאנחנו רואים, זה לא משנה אם ההנחה השניה, או הראשונה הם הנכונות, בגלל שבשני המיקירים האם תצא עם aa וזה אומר שהילד שלהם לא יכול ליהיות קוסם. בגלל שגם למוגל, שאין לו שום תכונה של קוסם יש aa! מובן?
ואוו.. יותר מידי ביולוגיה!

sky44

New member
גנטיקה../images/Emo99.gif../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif

הנושא היחידי בביולוגיה שאהבתי...

maor tur

New member
וואו! בהחלט הרשמת אותי!

חשבתי שאני היחיד שלומד את החרא הזה..
PP

mjlk

New member
חרא חרא...

ותראו מה אנחנו יוצאים בסוף
מישהו מספיק רדוד כאן כדי להבין את הבדיחה שלי?

אתה לא היחיד

אני לקחתי מגמת ביולוגיה אז אני עוד צריכה לעשות על זה בגרות... ועכשיו לומדים אקולגיה, למה זה חשוב?

תשובה

לא משנה מי מתחתן עם מי...קסם זה לא מגיע מהגנים אלא זה בא מטבע כזה...הילד נולד באופן מפתיע עם כוחות קסם...ולכן זה תלוי בילד (במי שנולד) אם הוא נולד לקוסמים/מוגלגים עם כוחות מיוחדים ויכול להשתמש בהם אז הוא קוסם..אם הוא נולד לקוסמים ואין לו כוחות אז הוא סקיב... למשל: קוסם יכול להיות גם כשהוריו מוגלגים אבל סקיב חייב שהוריו יהיו קוסמים (לא מחייב ששניהם, מספיק שאחד מהם) ואם אין לו את הכוחות אז הוא באמת סקיב. מקווה שעזרתי!

למעלה