נישואין חד מיניים

דותן87

New member
נישואין חד מיניים

שלום לכולם , ברשותי דרכון פולני לבן זוגי דרכון ישראלי בלבד, אנחנו מתכוונים להתחתן בדנמרק ולעבור לגור בספרד, האם ספרד תכיר בנישואין מדנמרק ?
יש לציין כי לפי מה שהבנתי פולין לא מכירה בנישואין חד מיניים והדרכון שלי הוא פולני.
בנוסף אם מישהו מכיר עורך דין בספרד שמטפל בענייני הגירה , מישהו טוב שמדבר אנגלית או עברית אני אשמח . תודה לכולם.

אתנ מערב 4 אזרחויות שונות ו3 עיניינים שונים....

למה שדנמרק תשיא אתכם? אתה תושב דנמרק? ברר קודם האם דנמרק משיאה סתם תיירים כי גם אתה וגם בו זוגך במעמד של תיירים .
לו היית חי בפולניה, הפולנים כמי שחתומים על האמנה האירופית לזכויות האדם לא היו יכולים לגרש את בן זוגך לו היית יכול להוכיח זוגיות אמיתית וארוכה.
אני הייתי מנסה להתיישב בספרד וזו לא בעייה למי שיש לו אזרחות פולנית ולאחר מכן, כתושב ספרד מנסה לסדר גם לבן זוגי מעמד של תושב או באמצעות נישואין בספרד (נדמה לי שספרד עורכת נישואים חד מיניים) או כידוע בציבור וכיו"ב.
כל זה מצריך קודם כל בירור עם הרשויות, קונסוליות, אתרי אינטרנט רשמיים וכיו"ב. המעבר דרך דנמרק ניראה לי תמוה.

דותן87

New member
בדקתי כבר את הנושא

ענית על כל מני שאלות שלא שאלתי .
התשובה לשאלות שאתה שאלת הם :
1 ספרד מאשרת נישואין רק אחרי תושבות של שנתיים במידה כך שבספרד לא ניתן להתחתן כרגע וקבל האישורים לבן זוגי אינם דבר פשוט .
2 דנמרק מאפשרת נישואים גם לתיירים וגם לגייז כך שניתן להתחתן שם ללא כל בעיה .
השאלה היא האם הרשויות בספרד מחוייבות לקבל את הנישואין או שהם יכולים להחליט שזה לא קביל .

forglemmigej

New member
תהיות

האם אתם חייבים להיות נשואים כדי להתישב בספרד, מה יקרה אם אתה תביא את בן זוגך בתור איחוד משפחות כידוע בציבור שלך
נראה לי שסעיף אחד מתיחס לאזרח ספרדי ואתה לא כזה אז החוק לא נופל עליך.מצד שני באתר הזה כתוב שגם לא ספרדים יכולים להתחתן בספרד אז יש להניח שכן יקבלו את מסמך הנישואין, אני לא מצאתי שכתוב שם שצריך לחכות שנתיים לאחר אישור שהיה
[URL]http://madrid.angloinfo.com/information/family/marriage-partnerships/same-sex-marriage/[/URL]
בדנמרק זוגות חד מיניים יכולים להתחתן גם בכנסיה *אם זה מענין אותך כמובן*

guybcn

New member
אין בעיה

ספרד נתנה זכויות נישואין לזוגות חד-מיניים שהתיישבו בה (כמו מדינות אחרות) עוד לפני שהתאפשרו בה נישואי גייז, ועכשיו שהם כבר אפשריים כמובן שאין הבדל בין זוגות כאלה ואחרים. אם אתם נשואים עפ"י חוק (לא משנה של איזו מדינה, כל עוד היא ריבונית), אז אתם נשואים לכל דבר. בהצלחה.

guybcn

New member
בפועל הם חייבים

שלפחות אחד מהם יהיה אזרח (לא משנה אם הוא גר בספרד או מחוץ לה), או לחילופין שלפחות אחד מהם יהיה תושב המדינה במשך זמן מסוים (לא מתאפשרת תיירות-נישואים, על משקל תיירות-מרפא??). אגב זה כך במדינות רבות. מצד שני, מדינות שכן מאפשרות את זה הן, למשל, קפריסין ודנמרק. קפריסין מוכרת בגלל הקרבה, ודנמרק בגלל שההליכים יחסית נוחים ובמקרה זה כמובן בגלל האפרות לנישואי גייז.

למעלה