נישואין זמניים صیغه

פרויז1

New member
../images/Emo225.gif../images/Emo6.gif להלן : תרגום התמצית של הסיכום:

הקישור שניתן על ידי הגאון מורד 3 ,פותח במילים : بسم الله الرحمن الرحيم = בשם אללה הרחמן והרחום. זה "כתובה". תוכנו פרסי בלשון משפטית (אני מזכיר : באירן 70 מליון אזרחים, 95% שיעים) הכתובה מיועדת ל "אחיות בגילאי 12-35 מוזמנות לשתף פעולה". אחיות שגילן מתחת ל 35 יכולות להירשם ברשימת המועמדות..(הגברים מוזכרים כ "האחים"). אזהרה למעוניינים בהמשך הקריאה של הטכסט : תחזיקו חזק, ההמשך מסוכן ליציבות הנפשית. קורא שילקה בסיבוכים פסיכוטיים או יתעלף - באחריותו הבלעדית. YEKI ןמוהתרם העדוֹת שלי
5 שעות : 50,000 תומן (תומן זה השקל שלהם)
1 יום 75,000
2 ימים 100,000
3 ימים 150,000
4-10 ימים 300,000
"אחיות שבשביל
הפעם הראשונה"
מזדיינות, "סך של 100,000 תומן תוספת בגין נטילת
בתוליהן.."
5% מהתזרים יופרש..
לא הבנתי לאיזה צד.
כל האחיות המעוניינות
מתבקשות להגיש 2 תמונות כל הגוף "(בהופעה איסלאמית)" התעודה הלימודית/חינוכית האחרונה מצב (כלכלי?) ותעודה רפואית מושלמת על המצב הנפשי וגופני ממשרד הבריאות של העיירה ("עיירה") במקום מגוריה יוגש עד תאריך (התאריך פרסי) .
" שימו לב : אחות שגילה מתחת ל 14 צריכה הסכמה רשמית של
האב או ג'ד (=שושלת)של אביה או אח של אביה". בסוף : כתובת, שם איש הקשר הנכבד
, מס' הטלפון
והוראות התקשרות . וזה בקיצ.

מורד3

New member
תרגום

לפרויז. תודה על השיתוף הפעולה מורד הנה לעידוד http://www.youtube.com/watch?v=wBkKydiaGqY&feature=related

YEKI 1

New member
והנה תגובתו של אחמי על הישתרללות מהצד באירן

ןלכן אני אומרת לאחא אחמי שלא מפסיק ,ואף מעודד , באירן את תופעת הזנות והעוני את הברכה הבאה " ליכבוד מאהזה סיכה " : אישלה גה קורוד בושקה !

YEKI 1

New member
נ.ב: פרויז לא הסביר למה התשלום לבתולה מתחלק ל

לתשלום מפוצל.
אגב,חברה שלי מתענינת בהגשת מעומדות,ושואלת כמה זה יוצא ,התגמול לבתולה,בדולרים ? ?
(אני חושבת שעל זה צריך לענות מחמד בן אללה
,מהשירשור הקודם,הוא ניראה מבין בזה). ולסיום,נישלח עוד ברכה,והפעם לפילגש של המנהיג האיסלמי,לכבוד הצביעות של השמרנות האיסלמית - שיעית : קתו קוסה קינוד

מה הוא יוּדייע ביחלל ? אה../images/Emo46.gif

נחנו בּוֹעלים
ליפי הקוראן המג'יד
שיל לנננו.. גם בתוWרת
שילל יהווודדין
זה מותר. לא? בחורוֹת זה איכּמוּ אדמה. באדמה זוּרעין
את הז זרע של העסייים
. וו יוסא סמח ירוק.
כך בחורה.
בשבּיל זה נחנו משתמשין הבחורות שיל לנו.
זה טע עים
היפת חביבתי?

איגפרת YEKI , יא מוהטרה !

אינתום חושבּות חתונה עים גפר ערפי זה איסתם, איסחוק ! נחנו איגפרים נחנו ! לא איכּמוּ שיל לכם! הנשים שיל לכם בוגדות בבעלים שיל להן אינעל אבו אבו ג'דו הבית מיבָּט שיל לכם. לוּ הוּרגים הנשים האלה. תקראו בּוֹה איח זה איסלינו המוסלמין. כן! בי אירן שיל לכם!

למעלה