אז רגע, אתה לא מרשה לעקרים להנשא?
ראשית כל, טול מגבת מעל עיניך. בני זוג מאותו המין יכולים לגדל ילדים ביולוגים או מאומצים. יש להם אפילו פורום מצוין בתפוז. פורום הורות הומולסבית. ויש שם הומואים! ולסביות! ויש להם ילדים!!! ושים לב גם לזה- בני זוג שלא מאותו המין יכולים שלא ללדת ילדים מבחירה או מכורח. והכי חשוב - היות בני הזוג לא מאותו המין לא מבטיחה משפחה נורמלית. יש משפחות שיש בהן אמא ואבא, וילדים שעברו התעללות פיזית ו/או נפשית ו/או מינית. אז מה, זה שיש הורה מכל מין שינה משהו? עכשיו, אני מבינה שבורותך כל כך גדולה (או שאתה אישית לוקה ביכולת מנטלית גרועה, או שלמדת במערכת חינוך גרועה ביותר) עד שהיא מגעת על חוסר ידיעת ההבדלים בין אדם לחתול עד כדי המחשבה המגוחכת שקשר בין שני בני אדם יכול להיות בר השוואה לקשר בין אדם לחתול. אולי תשווה את זה לקשר בין אדם וגויאבה, כי גם אדם וגויאבה לא יכולים להוליד? אני אתן לך כמה נקודות מרכזיות: א. חתול מרוויח פחות משכר מינימום, ובכלל מוסר העבודה שלו לקוי ביותר. ב. חתולים מתקשים בלימודי עריכת דין וחשבונאות. ג. הטעם של חתולים במוזיקה פשוט איום ונורא! הם לא סובלים את שנות השמונים (למרות שאת הקאמבק של קיילי מינו הם די מחבבים) ד. הזנב של החבר שלי יותר קצר מהזנב של החתולים שלי. ה. גברים מגיבים אחרת מחתולים כשמנסים למשוך להם או ללטף להם את הזנב. ו. אם החבר שלי היה קופץ מהשידה ליד המיטה על הבטן שלי זה היה נגמר בצורה הרבה יותר חמורה. ז. החבר שלי בשום אופן לא מסכים לחרבן בארגז חול. בברכה,