~נישואים רעים~

~נישואים רעים~

אבקש לשאול אתכם אנשי ונשות הפורום. לאחרונה ובכלל עולים הרבה דיונים עד כמה כדאי להנשא, עד כמה שגבר או אשה שונים מבני/בנות זוגם. כמה קשיים יש בנישואים. כמה גירושים נפוצים, כמה רע יכול להיות, וכמה `אחרית רשעים (צדיקים) רינה`.. כמה הפגישות הן דבר מתסכל, וכמה אין סיכוי שהנישואים באמת ישפרו את החיים. השאלה שלי למה כולם מגיעים לשם? א. תיסכול. ב. פחד מהקשיים שבדרך. ג. פחד שהכל יתפרק לנו אחרי שנתחתן. ד. הנמכת ציפיות, לא מעוניינים להלחיץ את עצמנו? ה. קנאה בחברים/ות נשואים, והסבר בכמה חייהם לא טובים משלנו. כמה אנחנו בעצם הם אלה ששפר עליהם גורלם. ו. יאוש. *** שימו לב לעצמכם, כמה אנחנו לא באמת נותנים צ`אנס. וכמה המקום הזה שאמור היה להיות למען שידוכים, נהפך לאנטי שידוכים. לדעתי אין לנו ברירה אלא לחזור לתום, להרגשה שבן/ת זוג ישלימו אותנו באופן כמעט מושלם, יחזקו אותנו כשאנחנו מאושרים או עצובים. יאהבו את השטויות שלנו, ואת הבעיות הקטנות שלנו. וחולשותינו לא יפריעו להם. קוראים לזה אהבה.

itamar theking

New member
לא מסכים.

נישואין הוא דבר יפה. מה שאנחנו רואים בפורום כל מיני קשיים ותיסכולים.. זו בדיוק מטרת הפורום- לדעת, להכיר בקשיים, ואיתם להתמודד. בכדי להגיע למטרה האמיתית המושלמת ביותר עם כל הקשיים הכרוכים בדרך. השאלה היא האם אתה מסתכל על הצד השלילי או החיובי בכל העניין הזה.

מכבד את דעתך

אך לא ראיתי אדם אחד שמפרסם הודעה בשבח הנישואים. או סתם משהו חיובי. קשה לי עם שליליות.

itamar theking

New member
כי

אדם שטוב לו לא צריך לפרסם בפורום "תשמעו טוב לי ..לכו על זה!.." לעומת זאת מי שיש לו בעיה צריך תמיכה או התייעצות אפילו סתם להביע רגשות.. פורום זה המקום אם הוא לא רוצה להחשף כמובן.

זו

באמת ההרגשה שלי... ואני מאמינה בזה. יום אחד זה יקרה...

לדעתי,

הכל,אבל ה.כ.ל תלוי בהסתכלות חיובית/שלילית. וכמובן ברצון האדם למען מטרה זו.. ‏

לא!

אדם צריך/חייב לייצב דעה השייכת אליו בלבד. אדם חלש אופי ינוע לכיוון ואחר דעותיהן של האחרים!

אישית אני מאוד רוצה להיתחתן

ויש לי הערכה וכבוד לעולם הנישואים....והלוואי ואגיע לזה בקרוב.... אני חושבת שאלה שחושבים כמו שאמרת , זה יכול להיות באמת ממקום של תסכול.....אבל הם לא באמת חושבים ככה ...הם בוחרים להסתתר בתוך התסכול הזה כדי שלא יראו כמה כואב להם....

למעלה