נישואים פתוחים

tafus30

New member
נישואים פתוחים

מי בעד/מי נגד מי ניסה ומי היה רוצה לנסות אתם גם מוזמנים לבלוג שלי blog.tapuz.co.il/tafus

הספרנית

New member
גם זו דרך לפרסם את הבלוג שלך ../images/Emo9.gif

אבל אם כבר העלת את הנושא... הספרנית נגד והיא לא מאמינה שמערכת יחסים פתוחה שכזו יכולה להיות תקינה מכל הבחינות, בסופו של דבר ייווצרו משקעים ומתישהו הם יצופו.

חופ שיה

New member
אני מאד בעד

אני חושבת שאחרי תקופת מה עם הבן זוג שלי שיתוף בחיי המין שלנו יגרום להרבה דברים שנעלמו מכורח השגרה לחזור, השיתוף יעורר אותי מינית, השיתוף יעורר אותי נפשית,החיזור, הפידבקים,התחושות שמקבלים ממישהו או מישהם אחרים הם בבחינת חידוש,עינוג וגיוון שאולי כבר לא קיימים בין שניי אנשים שחיים ביחד כבר המון זמן. ברור לי שעד שלא אהיה בסיטואציה לא אדע איך אתנהג או איך ארגיש, אבל מתוך הכרות שלי עם עצמי ועם הפנטזיות שלי קשה לי להאמין שאסתפק באיש אחד לכל החיים ללא כל גירויים חיצונים אחרים, שגרה זו קללה בשבילי.

bar666xp

New member
../images/Emo45.gif

אבל .... שיהיה הדדי....ואפילו הייתי מעדיף ביחד אבל כידוע למי שכבר מכיר חברתי רוצה בילעדיות וכל עוד היא עומדת על זה.....

חופ שיה

New member
ברור שהדדי, אחרת מה הטעם !?

הרעיון הוא לשמור על זוגיות חמה ותוססת ולא זוגיות מרירה ומתוסכלת.

בשבילי או בשביל אחרים?

בשביל אחרים שיהיה להם לבריאות, האנשים מסכימים על משהו ומכבדים אחד את השני, איש לא נפגע - מעבר לזה אני לא חושבת שיש מקום לשפוט החלטות אחרים. בשבילי - אי אפשר לדעת מה יהיה בעתיד, עד כה מעולם לא היה לי צורך כזה.

P u s s i c a t

New member
בעד בגדול!

ברגע שבנזוגי יעלה את הרעיון הזה אני מייד רצה לרבנות ו"פותחת" את הנישואים שלנו. הוא לפה, אני לשם או ההיפך. או שמא אגיד - סוגרת אותם? או אולי מבטלת? מתירה? או כל פועל אחר שתמצא. נישואים הם קשר זוגי מונוגמי. ברגע שנכנסים אליו גורמים חיצוניים על בסיס קבוע - אין מקום למערכת הזו יותר. לא אנסה, לא חושבת, רוצה, חולמת, מפנטזת. בנזוגי יהיה שלי ורק שלי או שאני לא אהיה שלו.

למעלה