נישואים פיקטיביים

tony19801

New member
נישואים פיקטיביים

דרקון אירופאי תוך 4 חודשים! נשואים פיקטיביים בליטא עלות:2000 יורו שלום לכולם קוראים לי טוני אני עשיתי נישואים פיקטיביים בליטא על מנת לקבל אישור עבודה ומחיה באירופה (מדינות האיחוד) הגעתי למסכנה שזה הדרך הכי מהירה, זולה ובטוחה כדי לקבל את מה שאני רוצה. אני אסביר קצת על הדרכים הקונבנציונליות: ויזת סטודנט- אתה מחפש את האוניברסיטה\מכללה המתאימה לך, אתה מתכתב איתם, מברר מה הדרישות. אחרי זה אם אתה מעוניין אתה חייב להמציא להם לא מעט מסמכים ובניהם לעשות מבחן בינלאומי באנגלית שעולה בערך 1000 ₪ בארץ, אחרי זה מבחני קבלה שלהם ואם אתה עברתה את כל זה אתה מקבל בסוף כמה שעות עבודה בשבוע שכמעט ולא מספיק לך המשכורת לכלום! ויזת עבודה- הכי פשוט, אם כבר קיבלת אשרת עבודה אז אתה רשאי לעבוד אך ורק בחברה הזאת ספציפית שהזמינה אותך ופתחה לך ויזת עבודה שזה די קשה למצוא חברה בתחום שלך שגם תירצה אותך. אם נמאס לך, אם קיבלת הצעה יותר טובה (באותה מדינה) אז אתה חייב לחזור לארץ ולעבור את כל הסיבוך מהתחלה. אם את/ה מעוניין/ת לעבור לאירופה, להתחיל חיים חדשים ולהיות חופשי, לא להיות תלוי בשום ויזה אז נישואים פיקטיביים הם הבחירה האולטימטיבית! למה ליטא? הכי זול, ליטא היא מדינה מאוד זולה, 1000 שקל מספיק לחודש כולל האוכל ומחיה. העסק הזה עובד במדינות האיחוד האירופאי ומתפתח לא רע. במדינות מערב אירופה העסק מתייקר דראסטי... אני כותב לכם את זה שתבינו שזה לא כזה נורא אני מכיר אנשים שמעוניינים אבל מפחדים, אני אומר לכם דוגרי שעשיתי וזה עובד ואין מה לפחד. האנשים לא דופקים פה אף אחד בעניין הזה כי הם רוצים להרוויח ולמשוך עוד קליינטים. מי שמעוניין ורוצה עוד פרטים, שיכתוב לי למייל: [email protected]

למעלה