נישואים מתפרקים...

אחות6

New member
נישואים מתפרקים...

שלום לכולכם שבוע טוב... רציתי לשתף אתכם במה שעובר עליי ב10 שנים האחרונות.. אז כמו כל בת אולפנה טובה התחתנתי בגיל 21 עם גבר שחשבתי שיהיה לי טוב איתו - יותר נכון הוריי חשבו כך... לא הייתה אהבה גדולה ופרפרים בבטן ממש אין מה לדבר , כמו שאמרו כאן לפניי האהבה תגיע מאוחר יותר בנישואין- כך אמרו לי אצלי כנראה האהבה שכחה לרדת בתחנה... אין אהבה . יש לנו 2 ילדים כבר גדולים. מאז שאני זוכרת את עצמי בעשור האחרון למדתי ועבדתי ולאחר סיום לימודיי ולאחר חופשת לידה נכנסתי למעגל העבודה במשרה מלאה על מנת לפרנס ולנסות לחיות את היומיום בכבוד ולדאוג לעתיד ילדיי ועתידינו. לא טיילנו בעולם וחופשות בארץ אפשר לספור על כף ידי את מספרם.. ובכן בן זוגי כשנישאנו החל בלימודים במכללה ועם הזמן עברנו דירה והתרחקנו פיזית ממקום לימודיו מה שהקשה במידה מסויימת עליו את הלימודים בנוסף לכך שגם בנינו הבכור היה תינוק לא קל בלשון המעטה מה שהקשה על השינה בלילה לשנינו ואני הייתי על הסף מבחינה נפשית עם סיבות אחרות שנוספו הוא עזב את הלימודים ובינתיים שנתיי ם לערך עבד כסטודנט ולעיתים גם לא עבד . אפשר לאמר שעד היום אני המפרנסת העיקרית , אולי אני אשמע שוביניסטית אך החלום שלי היה לעבוד במשרה חלקית רק שתהיה השלמה של ההכנסה הכוללת ואכל להיות עם ילדיי בבית להיות יותר בבית ולהיות רגועה . חלום זה ממש לא התממש ואני כל הזמן בלחץ של פרנסה וייסוריי מצפון על כך שאיני מספיק עם בניי. בנוסף אני מגיעה הבייתה אחרי יום עבודה ארוך ולחוץ ורוצה לנוח וממש אין לי כח לכלום. בן זוגי כל הזמן מעיר לי שאיני מספיק עם הילדים ואם אני מאחרת קצת מהשעה הקבועה שאני חוזרת הוא צועק עליי בנייד איך אני לא חושבת על הילדים ושעה לפני הזמן שבו אני מסיימת לעבוד הוא כבר שולח SMS מתי אני חוזרת.. אני פשוט נקרעת !!! אני רוצה לשתף אתכם בתחושותיי .. כשלבני הצעיר מלאו שנתיים בערך מצאתי את פנקס הטלפונים שלי מימי רווקותי צץ לו מספר של האיש שמאז שראיתי אותו לראשונה רציתי אותו- אך בעקבות לחץ מצד הוריי ששמעו שמועות על אח שלו לא אפשרו לי להמשיך לצאת איתו .. לעולם לא שכחתי אותו הוא תמיד היה בליבי ניסיתי להתקשר למספר חשבתי לתומי בוודאי שהמספר כבר לא רלוונטי ... ואכן הוא ענה ושוחחנו התעדכנו כל אחד על השני וזהו חשבתי שבזה זה נגמר אך ממש לא.. מידי פעם היה שולח הודעות וגם אני חזרה כך במשך 3 שנים... ואני כל הזמן הזה חיה לי עם בן זוגי שאינו מעריך ומפרגן עושה פרצופים וצועק עליי ועל ילדיי.!! מאוד קשה לי כשאני שומעת מגברים אחרים איך הם גם מפרנסים וגם מנקים את הבית וגם מבשלים עושים הכל על מנת שנשותיהן תהיינה מרוצות ואני שעושה הכל- מפרנסת מנקה מבשלת לא זוכה אפילו למילת עידוד קטנה... אני עוד צעירה יחסית אני חושבת שמגיע לי יותר לפחות מהצד הנפשי.. מה אתם חושבים ...

...אז אחרי שחשבתי

ועוד קצת, מה שנותר לי לומר לך שזה כל כך מוכר וקרוב שכנראה משהו בשיטה שרובינו עוברים חורק משהו משובש וחבל. בודהה אומר שאם עושים משהו מס' פעמים ובכולם נכשלים סימן שמשהו דפוק בשיטה, חייבים לעצור ולבדוק מה אנחנו לא עושים כשורה. יכול רק לומר לך מה שחברה טובה אמרה לי: " אל תתן לפחדים שלך לנהל לך את החיים" (תודה חברה) לכן קומי ותצילי את חייך ותעשי מה שצריך לעשות בהצלחה.

mosho35

New member
עוד מעט יעצם עוד לילה,ושחר תכלכל יפקח...

רק אחות רחוקה עוד אובדת עכשיו.

mosho35

New member
השעות ביממה אף פעם לא מספיקות לי

להכל.ואם בטוב עסקינן,מזה טוב???

בא לי מושו מתוק

מה זה טוב תלוי את מי שואלים, אם תשאלי את אמא שלי היא וודאי תאמר לך שטוב להיות באוטו מוגן מאופנוע חשוף זה טוב! לכן ניתן לומר שהיופי מעייני המתבונן והטוב מלב המעריך .ג'ון סטויארט מיל או שמא הטוב יוצא מליבנו פנימה ואז אנחנו סובייקטיביסטים עמנואל קאנט (זה לא שם של קופסת סיגריות) או אולי טוב זה העיון ואז אנחנו נצמדים לאריסטו והייאפים הקדמונים להמשיך או שמספיק לנו?

roni1110

New member
אחות 6

אחות 6 היקרה! אין לי ספק שאת אשת חיל! חרוצה ומשכילה. אני מאמינה שרוב האנשים שבפורום הזה כבר היו בסרט הזה, של "לא היתה אהבה" או ש"לחצו עלי" אחות 6 זה לא עובד! אולי 80% (ואני אופטימית) מהחברים חברות שאני מכירה היו להם "תרוצים" כאלה. אההה ודרך אגב תשכחי שיש נשים שנשואות לאביר על סוס לבן.... מי שסיפר לך זה או מה שרצה/רצתה שיהיה או שסיפרה לך איזה אגדה יפה
אני לא מכירה את הסיפור שלך אבל ברוב המוחלט של המקרים שני הצדדים אשמים ברגעי משבר!
למשל אולי בעלך ששם לב שאת לא כולה שלו (בליבו) אז הוא מפגין נוכחות, לצורך העיניין ע"י צעקות וכדומה. מהלב אני אומרת לך תנתקי כל קשר מ"בחור ההודעות" תנסי לבנות/להקים/לשקם את הבית שלך, מהסיפור האישי שלי אני אומרת לך הגירושין קשים הרבה הרבה יותר מחיי נישואין צולעים, מה עוד שיש לך 2 ילדים!!! ואת נשואה 10 שנים!!! אני מצטערת על כל רגע שלא ניסיתי לבנות הכל מחדש, למורות שבאותו זמן דחיתי אותו ולא הייתי מסוגלת לדבר איתו אפילו, ולכן גירושין לכאורה היו הדבר הנכון לעשות?!
ואני עם בת אחת מקסימה! ועם התואר המכובד "אם חד הורית" והייתי נשואה "רק" 3 שנים. לפי עניות דעתי אחרי תקופה ארוכה ביחד והכי חשוב עם 2 ילדים אתם תיהיו זוג "בערת השם" אוהב לנצח. וטיפ קטן לסיום - אמרו חז"ל אחרי המעשים נמשכים הללבות זה כל כך נכון בוודאות! לטוב אבל גם לרע (תחשבי על זה)

כוכב2929

New member
אהבתי מאוד מאשרת כל מילה ישר כח

וביזכות זה שאת עושה שלום בית לאחרים אני מברכת אותך שתיפגשי את זיווגך ותהי מאושרת

sari00

New member
חייבים סיוע מקצועי

לכו שניכם לאיש מקצוע, ספרו לו את כל הסיפור. לא פשוט לחרוץ את גורלך בכזו קלות. מהנסיון שלי תדעי לך שתמיד אחרי גירושין יש תחושה של תסכול שאולי יכול היה להיות אחרת. קחי זאת לתשומת ליבך ונסי לשלול זאת מכל וכל. ב ה צ ל ח ה!

כוכב2929

New member
מצבך לא כל כך גרוע

ו זה לא נכון שהדשה של הש כן ירוק יותר בכל זוגיות יש בעיות אחרות חוכמת נשים בנתה ביתה אני שלא חיה איתך ולא מכירה אותך מרגישה שאת לא עים המשפחה שלך ריגשית את מחפשת ריגושים ובעלך מרגיש שאת לא אוהבת אותו אהבה אמיתית בונים עים הזמן וזה לא אומר שעים ההוא שרצית יהיו לך חיים מאושרים את בכלל לא מכירה אותו זה רק פנטזיה עים בעלך יש לך משהוא משותף וחשוב ששווה לך להשקיע שם ולכבד את בעלך ולאהוב אןתו ואת תקבלי ממנו את אותו היחס בחזרה אהבה זה נתינה הרגל כבוד הדדי לא ריגושים אני מכירה הרבה ריגושים שנגמרו בפיצןצים אהי לא הבנתי בן זוגך לא עובד ביכלל אני מבינה שקשה לך אבל אין זוגיות קלה זוגיות זה עבודה יום יומית של ויתורים לדעתי את צריכה יעוץ טוב איך ליבנות את הזוגיות שלך ןלשפר אותה להציץ למקומות אחרים ממש לא כדאי אשמח לעזור ןליעץ בהצלחה רבה

למעלה