נישבר לי וחצי

vondarkmor

New member
נישבר לי וחצי

ככה עד לפני די הרבה זמן הייתי בקטע ל בני עשרה שחושבים שהעולם נגדם היה לי קשה לי נורא, היום הכל ניראה לי שטותי הייתי מאשים את העולם ואלוהים בהמראה החיצוני שלי ובמצב החברתי האידיוטי שלי נטול החברים, בפנימיה יש הרבה חברים אך כל חבר גר בקצה אחר של הארץ לא נוח,היום נירגעתי היופי החיצוני שלי לא משהוא אבל הגעתי למסקנה שאין את מי להאשים אז אין סיבה להיתרגז , והחברים יש להאשים את עצמי על שסגרתי את עצמי ועל זה שאני ממשיך ליסגור את עצמי בבית שלי. אח שלי חזר בתשובה לאחר שהוא נישא , סבבה היה בהתחלה , עכשיו יש את הקטע שהוא עושה הפרדה בין כלים , אלוהים יש דבר יותר מעצבן מזה?! למה שאנשים חוזרים בתשובה הם גם נהיים יותר מעצבנים ויהירים. אוףףף זה אח שלי אחרי הכל. וזו פנייה למין היפה, עד כמה שאתן טוענות שלא אך יופי חיצוני אצל גבר זה דבר חשוב ורציני , אך אני מבקש ממכן קצת להעלים עין לגבי... נא להפיץ את זה בקרב הבנות בעולם. שלישית ל לאלוהים הכל יכול שישים נא את ידו במצבה הפיננסי ובריאותי של אימי היקרה שלוקחת על עצמה שעות נוספות עכשיו כדי לשלם על התרופות לגבה המסכן, בנוסף לזה שהיא עובדת לטפל בזקנים ומשק בית. אבא , אני שונא אותך על הכאב שהבאת לאמא שלי ומאז היסודי שמחתי שהיתגרשתם , אך אם תמות אני יבכה אם זה מנחם אותך. עוד פעם לאחת ויחידה שלי תבואי כבר. ולכולכם לילה טוב(השעה 18!!? אני שונא שעון חורף) ביי ביי

די דנסר

New member
vondarkmor יקר

הדברים שכתבת כל כך נוגעים ללב, במיוחד הרגישות שלך למצבה של אמך. אתה נשמע בחור רגיש ולכן אני בטוחה שלא תהיה לך בעיה במציאת בת זוג כרצונך. לגבי המראה החיצוני, נכון שהיופי הוא עניין חשוב, אך זה לא הכל בחיים. אולי בגילך זה מפריע לך המראה החיצוני, אך דע לך שלרוב, בגילאים מאוחרים יותר אין לכך משמעות רבה (גם לא בעיני הבנות). לגבי החזרה בתשובה של אחיך אני מבינה את הבעייתיות, אך הוא בחר לו בדרך שטובה עבורו וכאח שלו אני חושבת שגם לך זה חשוב שטוב לו. אני מאחלת המון בריאות לאמך ושמחה על כך שיש לה בן אוהב ודואג כמוך.

gadsmoel

New member
צר לי אבל צחקתי

וזאת מכיוון שאת ,בדידותך אתה בחרת ,ותמיד תוכל ליצור קשר עים חבריך לפנימיה ,וגם אים לא ,תמיד תוכל להקים חברה חדשה ,במיוחד בימנו אנו של האינטרנט [אפילו אים תרצה "של אנשים שלא ניחנו ביופי"]למרות שהיופי הוא הבל הבלים [הוא אולי יכניס אותך למיטה ,אך כשתקום לא תירצה אותה לידך] לגבי האחת ,ידידי תכיר ,תראה ,תינשום ,וכשהיא תבוא ,תדע שהיא יותר טובה מכל אלה שהיו איתך אחת שתירצה אותך ואתה אותה ,גם ברגעים הקשים של החיים רק שתדע שאתה קודם צריך להיות מקורקע ,ולהבין שזוגיות ,לא תיפתור אותך מין הבדידות.

אנושית~

New member
חח ת,פסדר

אז הגיע הזמן להתחיל לצאת ..יודע יופי זה מועיל אולי לרושם ראשוני .. אבל אחרי זה הופך שולי .. מה שחשוב הוא התוכן ..ולפי כתיבתך נראה שיש בך המון מיזה כך שלא נראה לי שתהיה לך בעיה להעשיר ת,חיי החברה שך .. לגבי אחיך ניחושבת שת,צריך זמן להסתגלות ..גם אבי חזר בתשובה וזה באמת היה קשה ..כאילו בנאדם אחר ..אבל לאט לאט מתרגלים ומתפשרים על דרך מסוימת שתגשר בין שני העולמות ..וזה בהחלט אפשרי .. ובקשר לאמא מצטרפת לתפילתך ומאחלת לה בריאות שלמה ופרנסה טובה ..אמןןן

למעלה