נישבר לי הז...... רוצה לצרוח ואין לי איפה!!!!!!! גברים זה עם מעצבן.
מ מלכת העולמות1 New member 22/12/06 #1 נישבר לי הז...... רוצה לצרוח ואין לי איפה!!!!!!! גברים זה עם מעצבן.
S snir 932 New member 22/12/06 #2 זה חדש לך?... תאמיני לי שגם לכן אתן הבנות ממש ממש לא חסר! אם את רוצה לצרוח ואולי להרביץ ה- (_,_) שלי מחכה והאוזניים שלי פתוחות כדי לשמוע את כל מה שיש לך להגיד שיהיה שבת שלום וחג שמח ואין מה לעשות לפעמים כועסים ולפעמים לא שניר
זה חדש לך?... תאמיני לי שגם לכן אתן הבנות ממש ממש לא חסר! אם את רוצה לצרוח ואולי להרביץ ה- (_,_) שלי מחכה והאוזניים שלי פתוחות כדי לשמוע את כל מה שיש לך להגיד שיהיה שבת שלום וחג שמח ואין מה לעשות לפעמים כועסים ולפעמים לא שניר
S snir 932 New member 22/12/06 #4 רחל אני הצעתי קודם שתצרח אצלי... חסר לך אם את גונבת לי אותה אני אצרח עלייך
ר רחל הדרומית New member 22/12/06 #5 אוקיי שניר../images/Emo6.gif אחר"כ אליי. ואז נירגע ונשתה קפה כולם ביחד. אה?
S snir 932 New member 22/12/06 #6 סבבה בכיף וכמו שהבטחתי לכן... נשתה כולנו ביחד קשה תה נס מה שתרצו ואני ישטוף את הכלים והכל שאתן תוכלו לנוח
סבבה בכיף וכמו שהבטחתי לכן... נשתה כולנו ביחד קשה תה נס מה שתרצו ואני ישטוף את הכלים והכל שאתן תוכלו לנוח