נישברתי.......

נצנץ2

New member
נישברתי........./images/Emo122.gif

מה לא עשיתי כדי שהכד ישאר שלם? מה לא עשיתי למען שלמות המשפחה? מה היא לא עשתה כדי לנתץ את הכד? מה היא לא עשתה כדי לגרום למשבר? מה לא עשיתי כדי לתת הזדמנות? מה היא לא עשתה כדי שהכל יברח מבין האצבעות? חברים וחברות. הכל נעשה ולזה הגענו: הודעתי לה שמחר אני מפנה את הבית. למה מחר? לתת צ'אנס? לא ולא. פשוט, לא תיכננתי שזה יהיה כה מהיר. ואני לא חושב שלא מגיע לי לישון לילה אחרון בבית שלי...(ואני הולך לעשות זאת בכיף). אז ככה , כנראה, מגיעים חיי משפחה לסיומם. בלי ברקים ובלי רעמים. אני בבית ליד המחשב. היא? הלכה עם חברה לשפוך.... אין תקומה לקומונה.

s h o o s h a

New member
מילות נחמה

לא חושבת שמילות נחמה מקומן כאן ועכשיו כי הרי אם נאמר לך "ראה את אלו, ראה את האחרים" תוכל לענות ואפילו אתך אסכים ש"צרת רבים נחמת טיפשים". ובכל זאת, רק כמה מילים- יש, יש חיים אחרי, יש חיים אחרים לא קל ולא פשוט (או כמאמר השיר:"לא קלה היא, לא קלה דרכינו...") ובכל זאת, יש תמיד אנשים טובים, שהיו וישארו אתך, לצדך, למענך ויזכירו לך שסוף העולם וסוף החיים עדין רחוקים מאד מאד. מצרפת לך שיר ... קרא את מילותיו, אולי תצליח למצוא את החיבור הנכון לך (אני - מצאתי) כל המקומות/ עלי מוהר; חנן יובל (מבצע שייקה לוי) כל המקומות שראיתי נשארים איתי לתמיד לא איכפת לי איפה טעיתי כי פני אל טעויות העתיד, לא איכפת לי איפה טעיתי העיקר שעוד אטעה בעתיד תנו לי לשיר, תנו לי לראות תנו לי להרגיש – אני חי כל הנערים שהייתי מתוכי שרים איתי את שיריי תנו לי לשיר, תנו לי לראות תנו לי להרגיש – אני חי כל הנערים שהייתי עוד חיים בי ויחיו עד בלי די דרך מחפשת בעמק, דרך מטפסת בהר, נפש מתפללת בדרך שהסוף יהיה מתוק ונמהר נפש מתפללת בדרך שהסוף יהיה מתוק ונמהר תנו לי לצחוק, תנו לי לבכות, אין שופט ואין נאשם יש רק עננים בשמים רק השד יודע למה הם שם תנו לי לצחוק, תנו לי לבכות, אין שופט ואין נאשם יש רק סימנים על המים ורשם אותם שם מי שרשם… לא איכפת לי איפה טעיתי העיקר שעוד אטעה בעתיד תנו לי לשיר, תנו לי לראות, תנו לי להרגיש – אני חי כל הנערים שהייתי מתוכי שרים איתי את שירי, תנו לי לשיר, תנו לי לראות, תנו לי להרגיש – אני חי כל הנערים שהייתי עוד חיים בי ויחיו עד בלי די. בהצלחה

נצנץ2

New member
תודה. שושה

היית לי לעזר רב. ביי ביי בית. אני ארזתי ועוד מעט יוצא. זה בסדר. הכל מאורגן. לא מתכוון לישון ברחוב. אמש, עוד ניסתה(למה, מה קרה?) לחולל מהפיכה אבל הובהר לה שהרכבת יצאה לדרך. אולי פרודיאנית אמרתי לה "רכבת" כי תמיד יש קטר משני הצדדים אני לא מאמין שהפעם הקטר יסחוף אחורה אבל, לך תדע הדברים כל כך משתנים מרגע לרגע ואפילו אם אתה נחוש(כאילו נשמע מדברי דברי התחרטות. לא ולא) הדרך ארוכה היא ורבה, רבה כולם הולכים בדרך.... שיהיה לכולם ימים טובים יותר.... (היה פעם סרט: הבט אחורה בזעם, או שאני מדמיין?)

s h o o s h a

New member
לך

הכל יהיה טוב עוד מילים ולחן: שרון ליפשיץ כשאתה בודד בתוך החדר מתחבא עמוק בתוך הסוודר אני רוצה לדעת למה ואיך לאן אתה הולך כשאתה עוצם את העיניים נסגר מאחורי העפעפיים צולל עמוק עמוק בתוך עצמך ........................ הכל יהיה טוב עוד הכל עוד יסתדר הכל יהיה טוב עוד תראה שזה עובר הכל יהיה טוב הכל יהיה עוד טוב יושב עם השלט וטלוויזיה לאט לאט שוקע באמזיה יכול לבחור שלושים סוגי תחנות לראות או לא לראות אז בוא החוצה תראה את השמיים עכשיו בדיוק השמש על המים אתה רוצה לראות דברים אחרים סרטים מצויירים

s h o o s h a

New member
ובמחשבה נוספת...זה השיר המתאים

למה לי לקחת ללב מילים: שלום חנוך ואריק איינשטיין לחן: שלום חנוך למה לי לקחת ללב - יש לי דברים חדשים בראש, יש לי דמיון שעוזר לפעמים לשכוח. למה לי לקחת ללב - יש לי הרבה לאהוב מראש, יש לי תמיד חברים שעוזרים לשמוח. תן לצעוק, תן ללמוד, תן לצחוק ותן לשמוע. תן לחיות ותן לטעות תן לעצמך לסלוח. פשוט לאהוב. זה מה שרציתי לכתוב - לך עם זה לאט, ואז תוכל פשוט לרוץ מהתחלה. למה לי לקחת ללב - יש לי דברים חדשים בראש, יש לי דמיון שעוזר לפעמים לשכוח.

קצת בנאלי, אבל...

בשבילך, שיהיה לך בהצלחה בדרך החדשה שבחרת: סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר. - טוב יותר? - רע יותר? - לא יודעת מה יותר. משהו אחר. כשהדרך נגמרת מתחיל איזה שביל, כשהלילה נגמר אז הבוקר מתחיל, כשנגמרת שעה, עוד שעה מגיעה, רק בסוף הידיעה מתחילה השגיאה. סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר. יש תמיד יום מחר לכל יום שעובר, כל חלום משומש מחליפים באחר. כשנגמרת שנה, עוד שנה מתחילה, כל תשובה מתחילה רק בסוף שאלה. כי סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר. כשהסרט נגמר החיים מתחילים, הצלילים מתחילים כשאין כבר מלים. כשנגמור את הצלילי אז נתחיל צליל אחר. כשנגמור את השיר אז נתחיל לדבר. סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר. - טוב יותר? רע יותר? - לא יודעת מה יותר. משהו אחר.

adam33

New member
לשפוך...

אחד מגדולי ישראל פעם אמר אישה שאין לה בעל לשוחח איתו סופה שתפרוק הכל אצל הירקן או אצל החלבן וזה אומר הכל לפעמים כל אחד נוצר בליבו כדור קטנטן ועם הימים בגלל כל מיני משברים וחוסר ידע להתמודד וחוסר כלים לטפל בהם אותו כדור הופך להיות כדור ענק שלא ניתן לגשר עליו ולכן ברגע שהיא מצירה על הלב שלה שהיא רוצה לשפוך גם דומה שבעצם גם היא אינה מאושרת מהמצב שהלואי וידעתם כיצד לפרק את כל המשקעים מעבר לקליפות שהצתברו מעל לבכם תקוה אני שגם אם תפרדו תדעו לנסות כל אחד בנפרד לאחד בין שני החצאים לשלם.. בהצלחה בכל אשר תעשה

seeyou

New member
כול אחד מלאך -ביחד?גהנום!

לצערי,הזוגיות לא תמיד מצליחה... זה מדובר על 2 אנשים ,2 עולמות שונים אשר מחליטים להמשיך ביחד... מסיבה כזו או אחרת החשבון מהבית לא מתאים לזה שבשוק.... אז אין מנוס- הדרכים נפרדים..לפעמים מהתחלה,לפעמים אחרי שנים... כול אחד צודק בדרכו...

seeyou

New member
מאינארנט!

אינרנט זה לפעמים תחליף מוצלח להרבה דברים משעממים בחיים!

למעלה