נישברתי אני גמור!

נישברתי אני גמור!

חברים נישברתי כמו שבחיים לא נישברתי! אני עוזב חאלס לא יכול יותר אני כרגע עוזב זמנית את הפורום. לא יודע מה קרה לי באתי חצי חולה לרשל"צ! ואין עוד מילים. אז יואב שiש וכל החברים היו שלום בינתים! הדמעות זולגות! לילה טוב.

שiש

New member
היי, ילד...

לא מרשה דיבורים כאלה. הם אמנם מצליחים לבאס אותנו בענק, כולנו פה די בקריז עליהם, ו-ואללה, לא מגיעים להם אוהדים כמונו. הם פשוט לא מצדיקים את זה. אבל להשבר בגללם? לבכות בגללם? [לעזוב אותנו בגללם??????] לא מוכנה. תחזור בך.

HapoelJerusalem

New member
יואב...

אתה לא יודע איך גם אני התאכזבתי לשמוע שהפסדנו זה הורס לי את כל היום אבל זה שהם לא מנצחים יכול להיות מעצבן אבל כשהם מנצחים אז השימחה פי 100יותר שמחה אנחנו לא מהאוהדים שעוזבים את הקבוצה שלהם בגלל שהיא מפסידה ועם נעזוב אותה היא תרד עוד יותר ותראה את זה חיובי עלינו למקום 4 אחרי המשחק היום ל5 אבל זה עליה מהשבוע שעבר

אחשלי..

צריך לדעת לקבל גם הפסד אחרי הכל זה לא סוף העולם כי זה רק עוד משחק וככה זה בכדורסל לפכמים מנצחים ולפעמים מפסידים אז היה 3 נצחונות ברצף אז עכשיו 2 הפסדים ברצף תמשיך לחשוב על הנצחונות ולא על ההפסדים :)

אתה לא יכול לעשות דבר כזה

בגלל ההפסד של אתמול?? אתה רציני? תחשוב על הרגעים היפים - כמו העונה האיופית שנה שעברה וגם השנה תחשוב על הניצחון באוסישקין ועל ניצחונות שלנו בכלל. זה לא שווה שהפסד אחד לראשון יבאס אותך עד כדי כך. תסתכל על חצי הכוס המלאה אנחנו בפלייאוף, ראשון עדיין לא הבטיחה את זה. אנחנו מקום רביעי ויש לנו את נהריה בבית. אם ננצח נישאר מקום רביעי ונקבל את מקום חמישי עם יתרון ביתיות ואפשרות לעלות לבית חצי הגמר. אני בונה על גמר פלייאוף אתה יודע מזה..? גמר פלייאוף ראשון מאז 2001 השנה אנחנו קרובים. יש לנו קבוצה ענקית! אמנם אתמול כולם היו חרא ממש חרא, כלום לא הלך ולראשל"צ הכל הלך אבל עדיין תסתכל על הטבלה ועל הקבוצה שלנו. קוז'י חוזר עוד שבועיים, פולדינג משתפר, גם אייברי, וולס מספק את הסחורה שרצינו ( ושוב תתעלם מאתמול), טרימינגאם גם בסדר גמור. יש לנו את כל הכלים לעלות לגמר הפלייאוף, אתה יודע מה אולי יהיה נס ולנו יהיה יתרון ביתיות מול מכבי. אז בקיצור זה לא סיבה לעזוב אחי... אם אתה עוד קורא את ההודעה הזאת אז תחזור בך. הפורום צריך אותך!

למעלה