ניר (טל) היי

gsprukt

New member
ניר (טל) היי

שמעתי שאתה חובב ניקסונים ולכן יש לי כמה שאלות. מה אתה יכול לספר על המצ"ב ועל הניקסון בכלל. אני שוקל קנייה. מוצע למכירה בסינגל טרק. חדש. כנראה פורק מזוג שנקנה במקום. שתי שאלות: סוגיית האמינות המפוקפקת של הניקסונים... עד כמה זה נכון ואם כן ממה להיזהר ומה כדאי לבדוק? אני לא רואה שלט, האם יש בו מנגנון שינוי מהלך בסגנון היו-טרן של רוקשוקס / הטאלאס והאם הוא רציף או שני מצבים. תודה מראש, גיא

nintense

New member
המזלג בתמונה הוא מודל 2007...

ונחשב לנחות במשפחת הניקסונים מאותה שנה. לגבי חיבתי לניקסונים... זו רק שמועה ( - : יש לי חיבה רק למודל מסויים שיוצר רק ב 2006 וב 2007, וזה הפלטיניום שמגיע עם שינוי מהלך מהכידון ומשכך אינטרינזיק. משכך ה TPC הוא מיושן למדי, אך במזלגות מסויימים הוא עבד מצויין, היה לי אותו על מזלג XC ב 1999 וכמה שנים אחר כך על הדורדו, בשני המקרים הוא עבד מצויין, אך פחות טוב מהאינטרינזיק שמבוסס על שימסים. לגבי אמינות מפוקפקת, המזלגות היחידים שידוע לי שסבלו מבעיות היו מזלגות ה SPV מהדור הראשון והשני (עד 2005), מזלגות OEM זולים ואלה שטופלו בחובבניות או לא טופלו בכלל. העילית שבתמונה משנה את מהלכו בדומה ל U-TURN של RS. ה QR TA במזלגות האלה לא היה מהמוצלחים וכדאי להדק את הברגים עם מפתח אלן, ואם המודל המוצע למכירה הוא לציר רגיל (9 מ"מ), על תיגע בכלל.

gsprukt

New member
תודה על התשובה המפורטת. ירדתי ממנו.

ממשיך במסרים...

למעלה