ניר דרזי (עברי לידר)

ניר דרזי (עברי לידר)

שלום לכולם. אני שמח מאוד לראות שהפורום הולך וגדל בעוד שבועיים תוכלו גם לראות אותי בתוכנית אני מקווה שתאהבו את החיקוי. אתם מוזמנים לשאול שאלות אם בא לכם ואני אשמח לענות... שתיהיה שבת מופלאה לכולכם ובהצלחה לשאר המתמודדים ניר

מעריצה של עברי לידר

ראיתי אאת החיקוי שלך וממש התלהבתי אתה לא נישמעת וניראת כמוהו(עברי לידר החיים שלי) אתה גם התנהגת כמוהוווו לדעתי ההית צרייך לקחתת

מעריצה של עברי לידרר

אופססס סליחה אני בטעות רשמתי לא נישמת כמוהו והתכוונתי לרשום לא רק שנשמעת כהוהווווווווו חחחח אני מיצטעררתתת אני בטוחה שכשעברי לידר יראה את החיקוי הוא יגיד היי מתי הצטלמתי לתכנית הזאתתתת

איזה כיף! תודה רבה

כולי מסמיק מכל המחמאות שלך... איזה כיף הצלחת לעלות חיוך ענק על הפנים שלי ואני מודה לך ...וגם אני מקווה שעברי ישמח לראות את החיקוי תודה . :)

כן גם אני ראיתי אותך בפרומו לתוכנית

אתה מחכה את עברי יפה

morrrr3

New member
ניר לידר ולא אחרת

אין מה להגיד ניר מקום ראשון ... אתה מחקה אותו בולל..עם כל הנשימות והשטויות..אני חייבת לומר שנהנתי מאוד לשמוע אותך.. ואיזה כיף לשמוע אותך פעמיים חיחי אני אוהבת אותך מאוד ...וזהו.. ניר לידרר תם תם תם תם

לא הספקתי לראות אותך =(

אני מקווה שתצליח ותהיה טוב. את התוכנית השלישית לא ראיתי. אבל השנייה והראשונה היו ממש טובות ואני מקווה שתיקח מקום טוב.

אני מודה לכולכם!!!

איזה כיף לקבל את כל המחמאות האלה מכם..זה נורא משמח ואני מאחל בהצלחה לכל המתמודדים האחרים ואני אוהב את כולכם שבוע טוב לכולם! ניר

למעלה