נירוונה אנחנו בישראל, כאילו דא עכשיו אני הולכת הביתה. ביי ביי
R r66 New member 22/12/03 #1 נירוונה../images/Emo35.gif אנחנו בישראל, כאילו דא עכשיו אני הולכת הביתה. ביי ביי
ל ליידי בל New member 22/12/03 #3 אפשר להתעלק פה עם תמונה מגרה../images/Emo8.gif מעשה ידיי..מה דעתכן?
ל ליידי בל New member 22/12/03 #5 בדיוק הולכת להכין עכשיו חדשות כי המלאי משבת פה נגמר, הילדודס חיסלו הכלללללללל.. קר פה בצפון ואצלי בולסים פה בבית חופשי.. את מזומנת בכייף
בדיוק הולכת להכין עכשיו חדשות כי המלאי משבת פה נגמר, הילדודס חיסלו הכלללללללל.. קר פה בצפון ואצלי בולסים פה בבית חופשי.. את מזומנת בכייף
R r66 New member 22/12/03 #6 נורררראא קר פה בצפון האוזניים שלי למאכל... והלחמניות שלך.... לא חבל, תגידי ב- 31.12 ספירת מלאי, אז את החדשות...תביאי מהר ונחסל!!!!
נורררראא קר פה בצפון האוזניים שלי למאכל... והלחמניות שלך.... לא חבל, תגידי ב- 31.12 ספירת מלאי, אז את החדשות...תביאי מהר ונחסל!!!!
bali New member מנהל 23/12/03 #7 ../images/Emo51.gif רבה, הלוואי והייתי יכולה בינתיים אני אחלום עליהן בלילה... מה שכן, ניצלתי את זה שעד מחר בלילה אני לבד בבית והפעלתי את התנור OVERTIME בשביל ג'חנונים
../images/Emo51.gif רבה, הלוואי והייתי יכולה בינתיים אני אחלום עליהן בלילה... מה שכן, ניצלתי את זה שעד מחר בלילה אני לבד בבית והפעלתי את התנור OVERTIME בשביל ג'חנונים