נירוונה = ניקלבק (
)

Mohawk Tom

New member
לא קשור אבל לא בא לי לפתוח שירשור:

כל מי שרוצה לשים תמונה שלו בגלריית חברי הפורום או שרוה להוסיף תמונה יותר עדכנית לגלריית הפורום שיוסיף בשירשור זה אני אתחיל באיכות מאוד מאוד גרועה....

De-Panther

New member
רק עכשיו גילית שאני קרוב שלך ממאדים

חיייזר... אתה ממש לא בעניינים הבין כוכביים של היום...

tomgavish

New member
נחמד ועם הרבה טעויות

דבר ראשון הוא כתב שקורט התאבד....דבר שהרגיז אותי ביותר אבל לא נעלה את זה שוב....נירוונה ניזנה מדברים אחרים....אבל סטיינד זה כל כך לא גראנג´ פאדל אוף מאד זה גראנג´ וואנה בי (אבל אני עדיין אוהב אותם), ועזבו אין לי כוח להתחיל כי זה לא יגמר

ganja man

New member
אני עצבן עכשיו

חוץ מהפו פייטרז(ואולי הלהקה שלי בעתיד) אין להקה קיום שמתקרבת לנירוונה, כל הפאקינג ניו מטאל המוסיקה החרא הזאת סתם פאקינג קליטה וכל הראפארים המסריחים האלה חושבים שיוכלו לקחת להם להקת רוק ולהתחיל לשיר שם את החרא שלהם,שיודעו שלא, כמו שהניו מטאל עלה מהר ככה הוא גם ירד מהר ואז תבוא הגאולה וכל אוהבי הרוק יחזרו לשמוע מוזיקה איכותית(גראנג,מטאל, רוק מודרני, רוק ישן(שנות ה60,70,80)...) ויוה לה גראנג

tomgavish

New member
אני חייב להגיד לך שהני מאטל זה לא

רק הראפ שהפכו אותו, שים לב שממש לא בכל השירים של פרד דארסט הוא שר ראפ, חוץ מזה שהוא חובב גראנג´ מושבע, והוא העריץ את קורט ואפילו הקדיש לו שיר, כמעט בכל השירים שלו הוא שר, לא ראפ, פשוט זה מבנה השיר, והכלים המשתתפים זה מה שיוצר את הסגנון, גם הלהקה קורן, דיויד לא שר ראפ בגרוש, פשוט זאת הדרך שנכתבים השירים

ganja man

New member
תבין ש

לא התכוונתי ללהקות מסוג כזה למרות שגם אותם אני שונא ושצריך לשרוף אותם ולהשמיד כל האנשים שמנגנים את הגאנר התכוונתי יותר ללהקות מהסגנון של איכסינג פארק

tomgavish

New member
תראה....אתה צריך להבין שצריך לכבד

כל אחד את המוסיקה שהוא עושה ואת מה שהוא אוהב, בריטני ספירס עבדה הרבה זמן (כן בטח), בשביל להיראות ככה (לא על המוסיקה), אבל רוק, אנשים כמו פרד דארסט עושים את המוסיקה מהנשמה, אולי הם משתמשים באמצעים שלדעתך דיי מגעילים אבל הם טובים בעיני ובעיני אנשים רבים אחרים....לינקין פארק מגעילים כי הם להקה של אלבום אחד, ומה שמצחיק זה שהם הוציאו שוב פעם את אותו דיסק בדיוק וכולם קנו אותו, אפילו שכל השירים אותו דבר עם ביט קצת שונה....את זה באמת לא הבנתי....אבל אני מזמן גם הפסקתי להקשיב לפי זאנר, אני מקשיב לפי מה שאני אוהב, אני אוהב גם היפ הופ, גם קצת מוסיקה ישראלית (לא מזרחית), וכו זה לא נכון לשפוט דברים כאלו לפי מבט חיצוני, תקשיב, ואם לא תאהב אל תקלל, כי אני מניח שגם אתה לא אהבת את שילשי או איך שקרו לו שפעם בא לפורום הזה והתחיל לקלל את נירוונה

De-Panther

New member
כל המטאל עלו מהר ובגלל זה זה איכס!!

יותר מידיי להקות יותר מידיי שירים יותר מידיי מיסחור יותר מידיי התלהבות שירגיעו קצת!! מילא היה נשמע איכשהו טוב אז היה אפשר לסבול את זה רואים קליפ אחד של הבי מטאל ורואים את כל האנשים המפגרים שמתלהבים מזה שהם לא יודעים לרקוד ואיזה אחד שר מילים שלא קשורות אחת לשניה ובינים ממה זה עשוי פשוט בעעעעע

tomgavish

New member
אחי תגדיר בי-מטאל כי לא כל להקות

המאטל הם להקות חירטוטות, נכון יש כאלו ויש כאלו גם לא כל להקות הגראנג´ היו טובות.....תגיד אילו להקות?

space girl

New member
ניקלבק = נירוונה ,בחיים לאאאא

אין לי שום דבר נגד ניקלבק ( אפילו השיר האחרון שלהם חביב ...) אבל הם פשוט לא גראנז´ ! השירים מיוצרים מכוונת תחילת לרדיו... זה ממש לא גראנז´ , זה סופט רוק ... ובקשר לכל ההלהקות ניו - מטאל , אני לא הכי אוהבת , כלומר כמובן שי דברים טובים :) אבל זה לא הכי הסגנון שלי .... ובכלל שמתם לב ( אולי זאת רק אני ...) שככל שהזמן חולף המוזיקה מדרדרת *אהם בריטני אהם * , ואמנים נורא מנסים לחקות דברים טובים מן העבר *אהם פאדל אוף מאד ( למרות שהם קצת חמודים ...)אהם *......... אבל הכי העציב אותי בכל הכתבה הזאת היה שכתבו על אדי וודר שהוא השמין ... הוא כל כך מוכשר , והקליפ החדש נורא העציב אותי הוא נראה בו ממש זקן ... :((

De-Panther

New member
../images/Emo4.gifלמה לי לנסות לזכור שם של להקה...

אם אני ממילא לא מתכוון לנסות לשמוע את השם שלה??
אתה מצפה מהזיכרון הצר שלי לזכור יותר מידיי וזה לא בסדר ואני לא מדבר על כל המטאל בטוח שיש גם להקות טובות אבל ממה שאני ראיתי מאיזושהי פעם אחת בזמן האחרון שיצא לי לראות אמ טי וי זה ככה ולדעתי זה נוראי
יאללה ביי(הולך לשישישבת)

made in china

New member
האמממממ... לקחת אויר..ו...

אני לא מסכימה איתך... כשמישהו מקים להקה, לא נראה לי שהוא מנסה להמשיך דרך של להקה אחרת. אני בטוחה שבחיים לא תהיה להקה שתוכני השירים שלה זהים לנירוונה... מה שאני מנסה להגיד- עד כמה שאני מנסה להעריך את כל סוגי המוסיקה (האממ...נפלט לי שקר לבן) אני לא חושבת שהלהקות שקמות עכשיו מנסות להידמות לנירוונה, לפרל ג´אם או אפילו לפינק פלויד. ננהה הא ואין מה להשוות, ממש אין מה להשוות, בין ניקלבק לקורן לנירוונה.. וגם (יש לי הרבה מה להגיד) אני לא חושבת ש"אוהבי הרוק" כולם מסכימים איתך כשאתה אומר "דברים איכותיים". כמו שמישהו פה אמר- גם אני שומעת מוסיקה שאני פשוט אוהבת ומתחברת אליה, ולא איכפת לי מה הז´אנר שלה.

ganja man

New member
שעת סיפור...

היום אני יספר סיפור על למה אנחנו שונים פופ וכל מוסיקה מסחרית אחרת. לפני כ20 שנים צמח זאנר חדש הפופ, הפופ נוצר כדי למכור. אבל כדי למכור את הפופ ולהוציא את הל מאזיני הרוק הרבים היו צריכים להשתמש בחולשתו של האדם- הסקס. הם גיסו חבורה של פריטי בויס&גירלס חסרי יכול מוסיקאלית ואחרי אינסוף שיעורים לפיתוח קול החלו לשווק את המוסיקה שלהם כאשר הם משתמשים בסקס( בריטני ספירס) כמקדם למוסיקה שלהם. אבל אז לפני 10 שנים בערך גם מוסיקת הראפ שבדומה לרוק באה כדי להעביר מסר מרדני החלה להתמסחר והשתלבה אם הפופ. הדבר יצר הצלחה קליטה והרוק ירד בפופולריות שלו ואז לפני חמש שנים בערך להקות רוק שרצו גם הצלחה גם שילבו את הראפ איתם והחלו לחקות את סגנון המוסיקה שיצר השילוב של הפופ והראפ(רק טיפ יותר מטאליסטי) ויצרו לעצמם הצלחה. בקיצור מה שאני מנסה לומר כאן שלהקות הרוק נוצרו בשביל לשירים שירים מרדניים ולא בשביל הכסף וזה צריך להישאר ככה ואותו דבר גם לראפ(למרות שאני לא אוהב אותו) ויוה לה רוק&מטאל&גראנג

Skate is Back

New member
לכל שונאי הנו מטאל,לדעתי אתם צריכים

להבין שמה שהיה פעם לא יחזור.הרוק,כמו כל דבר,מתקדם,וכל פעם נוצרים דברים חדשים.המוזיקה של שנות התשעים,שמונים,שבעים,שישים לא יכולה לחזור כי כמו שהתקופה הזאת עברה,גם המוזיקה מהסוג הזה כבר לא תעלה פתאום,למרות עונות הרטרו שקיימות.אני עדיין מאד אוהב את נירוונה ואת המוזיקה של שנות התשעים,אבל אני גם אוהב את הנו מטאל,כי זה הרוק החדש.

Skate is Back

New member
לכל שונאי הנו מטאל,לדעתי אתם צריכים

להבין שמה שהיה פעם לא יחזור.הרוק,כמו כל דבר,מתקדם,וכל פעם נוצרים דברים חדשים.המוזיקה של שנות התשעים,שמונים,שבעים,שישים לא יכולה לחזור כי כמו שהתקופה הזאת עברה,גם המוזיקה מהסוג הזה כבר לא תעלה פתאום,למרות עונות הרטרו שקיימות.אני עדיין מאד אוהב את נירוונה ואת המוזיקה של שנות התשעים,אבל אני גם אוהב את הנו מטאל,כי זה הרוק החדש,זאת התקופה החדשה.

למעלה