אין ויכוח
באמת אין לי ויכוח על תרומתך הגדולה לאנשים ואני גם לא חושדת בכך שהדבר נעשה חלילה מהסיבות הלא נכונות. אני בטוחה שאת עוזרת מכל הלב. אם טעיתי אין לי בעיה להודות בכך. חוקי המקום פה אם איני טועה מחייבים אותנו לפנות קודם פה בפורום ואחר כך במסרים וכך נהגתי. אני הייתי ראשונהבפניה פה בפורום ומיד אח"כ פניתי במסר, נהגתי כמנהג המקום. בדקי את עצמך היטב, לא אמרתי לא כתבתי ובטח לא חשבתי שאת חייבת. . . כן חשבתי ואני עדיין חושבת שאם יש נוהל מסויים על פיו יש לנהוג פה זה צריך להיות נכון לגבי כולם. לא נהגתי בחוצפה, את לא חייבת לי דבר אבל בהחלט הרגשתי לא נעים לאחר שפעלתי כפי שמתבקש ולבסוף קרה אחרת. אל תשפטי, אני לא שופטת אותך על התנהגותך כלפי אני רק פגועה, מותר לי זה לא הופך אותי לחוצפנית. את יודעת תמיד, במשך שנים הייתי בצד הנותן, בדיוק כמוך. אף פעם לא ביקשתי לי תמורה, התמורה היתה החיוך של הנעזר. מה לעשות, קרה מה שקרה ואני במצב רע, רע מאד (וגם זה בלשון המעטה) כרגע. אני מציעה לך בפעם הבא לקחת נשימה ארוכה ולחשוב חצי דקה לפני שאת כועסת ומשתמשת בניסוח כל כך פוגע. שיהיה ברור לכולם פה, אני מעריכה מאד את פועלכם. עבודת קודש אתם עושים פה. רק מבקשת קצת רגישות. שבת שלום.