נירה יקרה.

מירנטו

New member
נירה יקרה.

אני שלחתי מסר כבר מספר פעמים ואין תגובה אז אולי יש שוב בעיה במסרים אצלי.אני רוצה לברר איתך לגבי מיטות הנוער והמערכת.האם עדיין רלבנטי ודבר שני האם המיטות הן כאלה מעץ שמתאימות גם לילדים?אשמח אם תפרטי יותר ואם מתאים אדאג לשינוע.תודה רבה אביטל.

Digi Lista

New member
גם אני מחכה למסר ממך נירה../images/Emo13.gif

שלחתי כבר פעמיים לפחות...

נירה63

New member
חברי היקרים יש לי בעיה עם המסרים

לפעמים אני כן מצליחה להכנס ולקרוא ולפעמים לא מצליחה לפתוח את המסרים. אם לא עניתי סימן שלא הצלחתי לפתוח ולקרוא את המסרים.

קלימארו

New member
המסר ששלחתי בקשר לסלון

במסר שאלתי אם אפשר יהיה לחכות לסוף השבוע כי אז יהיה לי שינוע.

קלימארו

New member
מאחלת להם כל טוב

ושיהנו מהסלון החדש שלהם. אני פניתי ראשונה ולא נעניתי לא במסרים ( O.K הייתה בעיה) אבל גם לא על גבי הפורום ולכן הרגשתי לא נפלאה כרגע.

קלימארו

New member
את לא חייבת לי מאומה

למעשה איש לא חייב לי מלבד אני לעצמי. פה בפורום נאמר יותר מפעם אחת לפנות על גבי הפורום טשהכל יתנהל פתוח וכך נהגתי. על גבי הפורום אני הייתי הרא, לא אבקש שובשונה וזו עובדה. חוזרת ואומרת: איש לא חיב לי מאומה . לא בקלות העזתי לבקש עזרה ואני מבטיחה לא לבקש שוב כי התגובה שלך מאד פגעה בי. מעולם לא אמרתי או התנהלתי כך שאפשר היה לחשוב או להבין ש"מגיע" לי משהו ממישהו.

קלימארו

New member
הסבר לטעויות

השגיאות נבעו פה מסערת רגשות. מקווה שמה שכתבתי למרות זאת מובן.

קלימארו

New member
את יודעת נירה

כבודו של אדם נמדד גם ביכולתו לבקש סליחה, להודות שטעה.

נירה63

New member
בפעם הזו איני חושבת שטעיתי.

מוכנה שמחה ואוהבת לעזור עד לב השמיים אבל...מכאן ועד לכתוב את מה שכתבת, ש...היית הראשונה לפנות אלי וכי אני חייבת או מדוע העברתי למשהו אחר, זו הייתה חוצפה גדולה שלך, לא שלי...צר לי ....

קלימארו

New member
אין ויכוח

באמת אין לי ויכוח על תרומתך הגדולה לאנשים ואני גם לא חושדת בכך שהדבר נעשה חלילה מהסיבות הלא נכונות. אני בטוחה שאת עוזרת מכל הלב. אם טעיתי אין לי בעיה להודות בכך. חוקי המקום פה אם איני טועה מחייבים אותנו לפנות קודם פה בפורום ואחר כך במסרים וכך נהגתי. אני הייתי ראשונהבפניה פה בפורום ומיד אח"כ פניתי במסר, נהגתי כמנהג המקום. בדקי את עצמך היטב, לא אמרתי לא כתבתי ובטח לא חשבתי שאת חייבת. . . כן חשבתי ואני עדיין חושבת שאם יש נוהל מסויים על פיו יש לנהוג פה זה צריך להיות נכון לגבי כולם. לא נהגתי בחוצפה, את לא חייבת לי דבר אבל בהחלט הרגשתי לא נעים לאחר שפעלתי כפי שמתבקש ולבסוף קרה אחרת. אל תשפטי, אני לא שופטת אותך על התנהגותך כלפי אני רק פגועה, מותר לי זה לא הופך אותי לחוצפנית. את יודעת תמיד, במשך שנים הייתי בצד הנותן, בדיוק כמוך. אף פעם לא ביקשתי לי תמורה, התמורה היתה החיוך של הנעזר. מה לעשות, קרה מה שקרה ואני במצב רע, רע מאד (וגם זה בלשון המעטה) כרגע. אני מציעה לך בפעם הבא לקחת נשימה ארוכה ולחשוב חצי דקה לפני שאת כועסת ומשתמשת בניסוח כל כך פוגע. שיהיה ברור לכולם פה, אני מעריכה מאד את פועלכם. עבודת קודש אתם עושים פה. רק מבקשת קצת רגישות. שבת שלום.

Sigali

New member
קלימארו יקרה!

תבדקי טוב טב ותראי שאני פניתי ראשונה על גבי הפורום ואף שלחתי לנירה מסר!!! דיברתי עם נירה בפון והיא אמרה שזה מאד בהול לקחת את הדברים כי האדם המקסים שתרם את הדברים היה לחוץ. יום למחרת ארגנתי שינוע ב-500 ש"ח ונסעתי עם התינוקת שלי בשביל לקחת את הסלון וכשהגעתי אליו הוא ביקש שאקח גם המיטות .וביקש שאקח עוד כמה דברים רק שלא היה לי ממש מקום באוטו. את מוזמנת לקחת את המיטות שממש אין לי עיניין בהם למרום ה500 ש"ח ששילמתי על ההובלה. שיהיה לך יום קסום שבוע טוב

נועית10

New member
אין לי מושג אם זה אקטואלי מצורף קישור

כנסו לקישור ושלחו מסר לתורמים. לדעתי זה עדיין אקטואלי. תודה

למעלה