ניראה לכם???

צפרדעית

New member
ניראה לכם???

פורום חדש ולא קוראים לי? {איזה מזל שאני יכולה להביא את עצמי לבד} אז עכשיו שבאתי אפשר להתחיל ותודו שכל מה שהיה עד עכשיו היה רק חזרה גנרלית להגעתי... פחחחח צפרדעית

יאהווווווווווווווו

שלום וברוכים הבאים אל הדבר הזה. תא``י (שמכוון את התזמורת, לקראת המארש לכבוד צפרדעית).

צפרדעית

New member
היי אתה שם מאחור

הקונטרבס לא ממש מכוון החצוצרה קצת מזייפת והחלילן נירדם.... לא משהו התזמורת הזאת אבל הנגנים...אך הנגנים... (כבר מזמן ישנים???) בפעם הבאה תביאו את הפילהרמונית ותעשו קולולולולולו

ה-שונית

New member
הבהרה?!?

ועכשיו - אחת ולתמיד - אני רוצה לברר את הסוגיה: מאיפה הק` הזה נולד? אתם בטוחים שזו ההגיה הנכונה? אני בחתונתי ביקשתי בפירוש שיעשו: ``לולולולולו`` (לא משנה שאף אחד לא עשה, תוך התעלמות ברוטאלית מרצונה של הכלה). נו, כנראה שעוד לא הייתי מוכנה לחשיפת הסוד הגדול ולהתמודדות עם המשמעות שלו, ממש כמו לגבי קריאת ספר הזוהר. אז עכשיו כשגדלתי, השבחתי, השכלתי והתגרשתי... עזרו לי: קולולולולולו? או לולולולולולו? שלכם בענווה הראויה, שונית

צפרדעית

New member
כפוניה כשרה והלכתית

אני אומרת לך עושים ``קולולולולולו`` צפרדעית (שתמיד טענה כי נולדה בעדה הלא נכונה)

אז ככה...

הק` נולד באודיסה. לאבא אדבוקט ואמא שהיא, מורה לחינוך גופני. את קורות חייו המלאים, ניתן לקרוא בערך האות ר` בבריטניקה לנוער. אגב, זה לא קו כי אם טו (שנולד במרקש. אבל זה, כבר סיפור אחר לגמרי) תא``י (שמרגיש אקסטרא סוציאלי)

הזהר שלא תסתבך עם הצפרדע

המקורית ישנה פה אחת בהנהלת הפורום שמחזיקה בתואר וגם בלי נשיקה היא יותר טובה מנסיכה (תשאל את החסידה)

שרון-ב-

New member
צפרדע זו.......או יותר נכון זה...

שמי האמצעי הרשום על תיבת הדואר שלי סתם מעין גרסת כיסוי שכזאת מזמן הפסקתי להאמין בנסיכים (או להתעסק איתם) הולכת ישר על המלכים אז תהני צפרדעית...ברוכה הבאה (גם לך שונית בהזדמנות ז:) שרון שחושבת, שהיום, צפרדעים אמיתיות, לא מסתפקות בנשיקה

צפרדעית

New member
תמיד אפשר לנשק...

רק שלא ניראה לי שנסיכה קסומה תצא לאויר העולם אני צפרדע וכך גם <כניראה> אשאר... {אבל אני לא קטנונית ותמיד אומרת כן...}

ariegur

New member
תמיד ישנו אותו אחד

שעבורו את נסיכה קסומה (או שתהיי) אני מדבר שטויות ? היום מותר לי . (אבל תמיד אני מדבר). טוב, לא חשוב. אריה

ה-איה

New member
מה יהיה?

עד מתי אנשים ישתמשו ביומולדת כתירוץ עלוב לדברים שהם אומרים? אריה, מה פתאום אישונים? חשבתי שסגרנו על הלב, יא סוטה!!! איה לב אבן

ariegur

New member
אלון בשבילי, עשית אותי חולה,

אני מסתכל במשפט ``לצפרדעית החמוזה`` ומשתגע. למה הוא לא המשיך את המשפט. למה הוא מתכוון. למה הוא החליז ``ד`` ב ``ז`` , טעות או טעות פרוידנית ? לעזאזל, תסיים את המשפט ! ושההנהלה תאסור לפרסם כאן חצאי משפטים. אריה

למעלה