ניראה לי ש , אבל..... האם תהיה לי זוגיות ומתי ? 3.3.54 תודה מראש....טליה
ק קיפוד New member 19/12/01 #1 ניראה לי ש../images/Emo31.gif , אבל..... האם תהיה לי זוגיות ומתי ? 3.3.54 תודה מראש....טליה
א ארינה New member 21/12/01 #2 זוגיות בסביבות ינואר לקראת סופו תהיה לך אופציה להכיר מישהו אך זה לא יהיה קשר טוב עבורך.
F Fa New member 22/12/01 #3 מ : קיפוד קשר לא טוב זה לא טוב - היו לי כבר כאלה..... אז אני מבינה שלא תהיה לי זוגיות בכלל, אכן כפי שאני חשה. אני מעדיפה לדעת את האמת, כי אני לא יכולה להשקיע יותר כשאין לי אפשרויות להכיר ולצפות למשהו שלא יהיה ......תודה...תודה
מ : קיפוד קשר לא טוב זה לא טוב - היו לי כבר כאלה..... אז אני מבינה שלא תהיה לי זוגיות בכלל, אכן כפי שאני חשה. אני מעדיפה לדעת את האמת, כי אני לא יכולה להשקיע יותר כשאין לי אפשרויות להכיר ולצפות למשהו שלא יהיה ......תודה...תודה
א ארינה New member 22/12/01 #4 כרגע!!! בואי נבדוק בעוד חודש ונראה מה יגידו הקלפים. יש שינויים ותהפוכות כל הזמן. התשובות נכונות להיום עוד חודש הכל יכול להשתנות.
כרגע!!! בואי נבדוק בעוד חודש ונראה מה יגידו הקלפים. יש שינויים ותהפוכות כל הזמן. התשובות נכונות להיום עוד חודש הכל יכול להשתנות.