ניק

ניק ../images/Emo124.gif

מחר בניתוח
שיעבור בקלות ומהר
שתהיה החלמה מהירה וקלה
מחכים לשמוע עידכונים טובים

kululu2B

New member
ניק ניק, המון בהצלחה!!!!!!!! מחכה לעדכונים

ושלא תחשבי ששכחתי אותך- הייתי בדיקור בין פגישות, אז לצערי אופציית מפגש לא היתה רלבנטית :(

אני פה ../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif

היום הייתי בדרך לאכול 3 אנשים לארוחת בוקר מרוב מתח ועצבים
קבעתי תור לרופא בשעה 11, הגעתי 5 דקות לפני, בחוץ היתה רק זקנה אחת, הרופא פתח את הדלת וקרא לה... זה אומר שאני אחריה, נכון? אז זהו, שלא!! הגיע בחורצ'יק כמה דקות אחרי שהלכה, שאל אם יש מישהי בפנים, שאל למתי אני מוזמנת... ואיך שנפתחה הדלת- נכנס "אני בעשרה ל-11" וסגר את הדלת... הגיעו 2 בחורות, שאלו אם אני לרופא.. כן. איך שיצא הבחור- אחת הבחורות נכנסה כמו רוח לתוך החדר וסגרה את הדלת (זה עוד לפני שהספקתי לקום מהכסא!!) כשהיא יצאה נכנסה זקנה אחרת, עשתה לי תנועה של "אני, רק שאלה, אבל את יכולה להכנס", נכנסה וסגרה את הדלת בפרצוף שלי... העדפתי לשמור לעצמי את הפתיל הקצר שלי, מאשר לפוצץ את כל המרפאה
קיבלתי טופס 22 התקשרו מהבי"ח לוודא שאני מגיעה, אחרי 10 דק' התקשרו שוב לדחות את שעת ההגעה בשעתיים כי יש מישהי שנכנסת לפני וחבל שסתם אחכה חמותי ייעצה לי לקרצף את הבית (והיא צודקת, כי כשאחזור ככל הנראה הבית יהפוך לטיילת...) אז את הסלון ניקיתי יסודי (נשאר רק להחזיר את השטיח
) המטבח זה עניין של 2 שניות נשארו רק החדרים והמקלחת...... ואם זה לא מספיק עבודה אז בטיפשותי הרבה שמתי כביסה לבנה עם משחת כלים (כדי שייצא לבן יותר? לא יודעת מה עבר לי בראש
), אז 45 דקות ישבתי ליד המכונה כדי להוציא את כל הקצף שגלש ממנה מכל חור אפשרי
זהו בינתיים, אני הולכת להמשיך בניקיונות (נגמר לי הכח!!), ובערב אוכלים אצל חמותי, רציתי להסתפר היום, אבל החלטתי לעזוב את זה אגב, שאלתי היום את המזכירה שהתקשרה מהבי"ח איזה תזונה ממליצים לפני הלפה' והיא אמרה שאפשר לאכול רגיל, רק להיות בצום לילה לפני מחצות. בכל מקרה אני אתמול והיום אכלתי רק דברי חלב, אינשור, ומרק ירקות (גירדתי אותם דק מאד, ורק ירקות- בלי בשר/איטריות וכו') וגם שילשלתי- כנראה בגלל התזונה המוזרה (אני בד"כ לא אוכלת חלבי בכאלו כמויות, וכמעט כל יום אוכלת בשר/עוף וכו') אם יהיה רשת בבי"ח אני כבר מחר אוכל לעדכן
תודה לכן "מייקילולו" (זה היה מתבקש
) קולולו, פעם הבאה אני אדע לקבוע איתך פגישה
לא נורא, אני מאחלת לך להגיע לדיקור בנסיבות אחרות (אבל להגיע, שנוכל להפגש
) תודה בנות!
תתחילו להחזיק אצבעות (הבטן שלי מתהפכת...)

vizsla3

New member
ניק, אני אוהבת לקרוא את ההודעות שלך../images/Emo140.gif

תמיד משעשעות ומעלות
ו
שיהיה לך מחר בהצלחה, תיכנסי לניתוח עם אנרגיות חיוביות וכך גם בסיומו

בהצלחה יקרה

הצלחת להצחיק אותי עם הסיפורים שלך איך איך לא החטפת שם למישהו אני לא מבינה...... ומשחת כלים בכביסה .....תשמעי לא יודעת על מה חשבת אבל בהחלט מצאת במה להעסיק את עצמך.... דרך אגב אם את רוצה שהכביסה תשמור על הצבעים שלה (בכביסה צבעונית) ואם את רוצה שכתמים ירדו מלבן שימי חומץ ..... ואת הכביסה הלבנה תתלי בשמש ישירה (כביסה לבנה מכותמת) לא הכביסה לא מסריחה....חומץ מוריד כתמים ....גם שומר על המכונה....וגם זול מכל החומרים המלבינים הלא אקולוגיים שיש....בכל מכונה שאני עושה שמה חצי מרכך חצי חומץ. מנסיון של חיתולי בד שהייתי מחתלת את הבוביק אף כתם קקי/פיפי לא נשאר.....מנסיון של גופיה לבנה של הבוביק שקישקש עליה בכל צבעי הקשת וחזרה להיות לבנה. אבל את כל הנסיונות האלה תשארי להרבה הרבה הרבה אחרי הניתוח. בנתיים אל תשכחי לבקש מהם כדורי הרגעה לפני הניתוח ..... מחכים לשמוע ממך. בהצלחה

זה הולך להיות הפרוייקט הבא ../images/Emo18.gif

זה חולצות לבנות שמשום מה יצאו עם כתמים שחורים באחת הכביסות... כיבסתי שוב- לא עזר השרתי באקונומיקה, כיבסתי ותליתי- לא עזר (החבל שלי בשמש בכל מקרה) אמרתי לבעלי שאני אזרוק ונקנה חדשות אבל לא היה לי לב לזרוק, אז ניסיתי לשפוך על הכתמים סודה לשתיה אחר כך הבטחתי לבעלי שאני זורקת את החולצות רק לפני כן ניסיון אחרון- מלח לימון אבל חבל לזרוק את החולצות אז משחת אמה (כי אולי במקרה הכתמים האלו זה שומן שאולי ירד עם האמה?) היום אחרי הבלאגן בעלי התעצבן ואמר שאני מעיפה את החולצות ומהר! אמרתי לו ש-אין בעיה, רק ננסה קודם עם חומץ... נראה לי אני מקרה אבוד
(אני עושה פעם בתקופה מכונה של כוס מלח לימון ב-60 מעלות, ואחר כך מכונה רגילה של חומץ, שתיהן "על ריק") תודה זק!

זואילי

New member
ניקנוקית יקרה ../images/Emo24.gif

המוני בהצלחה! שיעבור מהר ובשלום עם התאוששות מטאורית. קרעת אותי מצחוק (כמו תמיד) ואני מאוד מקווה שיהיה לך בבי"ח רשת אלחוטית כי אם תכתבי לנו מסטולה זה יהיה פשוט מושלם! תבקשי ממלווייך שגב המיטה שלך יהיה מורם כל הזמן. גם כשאת ישנה - אז לא בשכיבה מלאה. יעזור לגז להתנדף. תבקשי שיקמבנו לך כרית נוספת. תצחקי הרבה וכשאת צוחקת אז תלחצי עם הכרית על הבטן (בעדינות). גם כן עוזר לגז ולהחלמה... שולחת לך חיבוקים גדולים. כולנו איתך

כי אני בלחץ ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo186.gif

היום בעלי החליט לשגע אותי, סתם כי יש לו קטע (מעצבן) לראות אותי מתעצבנת (סוג של סטיה?... הוא מעצבן אותי, כל הזמן מעצבן, וכשסוף סוף אני מתעצבנת וצועקת בכל הבית- הוא עומד בצד ומת מצחוק
"מה אתה צוחק!
" "אני אוהב לראות אותך עצבנית
") בכולופן... הוא מעצבן ועוקץ ומעצבן... ואני נלחמת בשיניים שלי לא להתעצבן (כי הפתיל כזכור.. קצר מאד מאד!), כשכבר לא הצלחתי- מרוב לחץ התעצבנתי ושניה אחר כך צחקתי, ושוב צעקתי עליו תוך כדי צחוק (תנסי לדמיין אותי צועקת וצוחקת ביחד
בקושי הצלחתי לצעוק מילה אחת שלמה מרוב צחוק
) רק מה... לקראת סוף הערב הוא אמר לי משהו בסגנון של "תחזרי להיות רווקה כמו פעם" (??), ואל תשאלי אותי למה אבל זה פגע בי מאד (
) וכדי להראות לו ש-מאד-מאד-מאד נפגעתי, וכדי לא לצחוק בטעות- הלכתי לפינה בחדר והתחלתי לרחם על עצמי (היה לי קצת קשה לעשות את זה, אבל עם קצת מאמץ מצאתי על מה), כשהייתי עמוק בתוך הרחמים שמצאתי- הוא הגיע לבדוק אם אני כועסת במקרה... אני כבר פיתחתי בכי (מלווה בצחוק שמאד מהר נרגע והמשיך לבכי, כי עכשיו כבר ריחמתי על עצמי שאני אפילו לא מסוגלת לבכות כמו שצריך
) סיימנו לקרצף את הבית ("בשתי שניות" שהתארכו להם ל-4 שעות!), בחלק מהמקומות עברתי אחריו (ששש... לא לגלות!!
), ברבע ל-12 ישבנו במדרגות (השטופות בזכותו והנקיות בזכותי
) עם כוס קולה קרה ורעננה... כרגע אני אמורה לארגן את הדברים אחרי השטיפה ואין לי כח להזיז את עצמי, אני גם אצטרך לקום מוקדם בבוקר למקלחת יסודית אחרי הג'יפה של היום כי עכשיו כבר אין לי כח... ובכלל, נראה לי שפשוט לא אלך לישון... גם ככה מחר אני הולכת לדפוק שינה
הזכרת לי לתת הוראה מפורשת לבעלי- רק הוא יהיה לידי, מהרגע שאני יוצאת מהניתוח ועד שהוא בטוח שהתאפסתי על עצמי... חסר לי לדבר שטויות ליד אנשים אחרים
אני מקווה לזכור לגבי גב המיטה והכרית, כי אני שונאת לישון "בישיבה", אני גם ישנה בלילה בלי כרית, אני צריכה להרגיש "משטח ישר" תבואי לספר לי בדיחות שהגז ייצא
(קוראים לזה גז צחוק?
) תשתדלי להסיט שירשורים למקומות הזויים כמו שרק את יודעת, אני אשתדל לעזור לך
די די, עפתי לישון...

מאחלת לך יום משעמם יותר מחר ../images/Emo57.gif

גם אצבעותיי מוחזקות שתעברי את הכול באופן קל ומוצלח, לעניינן ההיערכות מראש: אני הייתי בצום וגם הייתי צריכה לעבור חוקן לפני כן <כדאי שתבדקי איתם לפני כן אם צריך, שתצטיידי...>

annabell Lee

New member
המון הצלחה! מחזיקה לך את

כל האצבעות! שיעבור מהר ובשלום ותחזרי מהר כדי לעדכן.

סמדי1234

New member
בהצלחה ענקית !!!

והחלמה מהירה !!! איפה את עוברת את הניתוח ? טוב והצלחת ממש להצחיק אותי עם המישחת שיניים
אני יושבת בעבודה ומדיימנת

למעלה