אני פה ../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif
היום הייתי בדרך לאכול 3 אנשים לארוחת בוקר מרוב מתח ועצבים
קבעתי תור לרופא בשעה 11, הגעתי 5 דקות לפני, בחוץ היתה רק זקנה אחת, הרופא פתח את הדלת וקרא לה... זה אומר שאני אחריה, נכון? אז זהו, שלא!! הגיע בחורצ'יק כמה דקות אחרי שהלכה, שאל אם יש מישהי בפנים, שאל למתי אני מוזמנת... ואיך שנפתחה הדלת- נכנס "אני בעשרה ל-11" וסגר את הדלת... הגיעו 2 בחורות, שאלו אם אני לרופא.. כן. איך שיצא הבחור- אחת הבחורות נכנסה כמו רוח לתוך החדר וסגרה את הדלת (זה עוד לפני שהספקתי לקום מהכסא!!) כשהיא יצאה נכנסה זקנה אחרת, עשתה לי תנועה של "אני, רק שאלה, אבל את יכולה להכנס", נכנסה וסגרה את הדלת בפרצוף שלי... העדפתי לשמור לעצמי את הפתיל הקצר שלי, מאשר לפוצץ את כל המרפאה
קיבלתי טופס 22 התקשרו מהבי"ח לוודא שאני מגיעה, אחרי 10 דק' התקשרו שוב לדחות את שעת ההגעה בשעתיים כי יש מישהי שנכנסת לפני וחבל שסתם אחכה חמותי ייעצה לי לקרצף את הבית (והיא צודקת, כי כשאחזור ככל הנראה הבית יהפוך לטיילת...) אז את הסלון ניקיתי יסודי (נשאר רק להחזיר את השטיח
) המטבח זה עניין של 2 שניות נשארו רק החדרים והמקלחת...... ואם זה לא מספיק עבודה אז בטיפשותי הרבה שמתי כביסה לבנה עם משחת כלים (כדי שייצא לבן יותר? לא יודעת מה עבר לי בראש
), אז 45 דקות ישבתי ליד המכונה כדי להוציא את כל הקצף שגלש ממנה מכל חור אפשרי
זהו בינתיים, אני הולכת להמשיך בניקיונות (נגמר לי הכח!!), ובערב אוכלים אצל חמותי, רציתי להסתפר היום, אבל החלטתי לעזוב את זה אגב, שאלתי היום את המזכירה שהתקשרה מהבי"ח איזה תזונה ממליצים לפני הלפה' והיא אמרה שאפשר לאכול רגיל, רק להיות בצום לילה לפני מחצות. בכל מקרה אני אתמול והיום אכלתי רק דברי חלב, אינשור, ומרק ירקות (גירדתי אותם דק מאד, ורק ירקות- בלי בשר/איטריות וכו') וגם שילשלתי- כנראה בגלל התזונה המוזרה (אני בד"כ לא אוכלת חלבי בכאלו כמויות, וכמעט כל יום אוכלת בשר/עוף וכו') אם יהיה רשת בבי"ח אני כבר מחר אוכל לעדכן
תודה לכן "מייקילולו" (זה היה מתבקש
) קולולו, פעם הבאה אני אדע לקבוע איתך פגישה
לא נורא, אני מאחלת לך להגיע לדיקור בנסיבות אחרות (אבל להגיע, שנוכל להפגש
) תודה בנות!
תתחילו להחזיק אצבעות (הבטן שלי מתהפכת...)