ניק פיורי

יהורמי

New member
ניק פיורי

שלום לכולם, יש לי שאלה... למה בסדרת הULTIMATE של מארוול, ניק פיורי הפך לשחור? הבנתי את השינויים בתחפושות של הגיבורים, אבל למה שינו דמות לגמרי? תודה מראש ושבת שלום :) איתמר.

Hubert Hubert

New member
שאני אבין,

לשנות לדמות את התחפושת זה שינוי הרבה יותר מהותי בעיניך מלשנות לה את צבע העור?

יהורמי

New member
שינוי תחפושת

זה לא דבר מהותי, אלא דווקא שינוי הדמות.. האמת שזה גם תלוי איפה, כששינו לסופרמן את התחפושת בסרט החדש, מבחינתי זה היה מוזר, אבל כשמשנים לוולברין את התלבושת זה ממש לא משנה לי, כנ"ל לגבי להוריד לקפטן אמריקה (ז"ל, לא שכחתי
) את הכנפיים מכיסוי הראש
אבל כשהופכים דמות לדבר אחר לגמרי והיא נשארת עם אותו השם, זה כבר יותר מבלבל... תודה רבה על ההבהרות, אגב, עכשיו אני מבין קצת יותר! שבת שלום איתמר.

mulon1984

New member
הו. יש כמה סיבות

תבחר אתה במה להאמין: 1. הסיבה מאחורי ההחלטה להקים את יקום האולטימייט היתה כדי לאפשר לקוראים צעירים שלא מכירים את כל מה שקרה ב5000 החוברות הקודמות של אקס מן להיכנס לתוך יקום מרוול, ועל הדרך לתקן כמה טעויות שעשו יוצרים מהעבר ושנגררו עד היום. כחלק מההתאמה הזאת לשנות ה2000, הוחלט לגוון במוצא האתני של הדמויות. ניק פיורי הפך לשחור. the wasp הפכה להיספאנית (נראה לי) ועוד כל מיני תחלופות אתניות קטנות (עוד נגלה שוולברין יהודי, לדעתי). אז בעיקרון, זה היה כי כמה טיפשים במרוול חשבו שלעשות דמות שחורה זה יהפוך את הקומיקס שלהם ליותר נכון. 2. יקום האולטימייט הוקם כדי שיהיה על מה לעשות סרט. בעיקר החוברות של האולטימייטס. מישהו במרוול כנראה חשב שזה יהיה ממש מגניב אם סמואל אל ג'קסון יהיה ניק פיורי וכך פיורי הפך לשחור. ככה או ככה צריך להשמיד את מרוול.

לא צריך להשמיד....

צריך לשנות...הבסיס של מרוול מאד טוב. אבל מרוב שהם מתעסקים בלנסות להיות שונים ופורצי גבולות, ולהראות שהם לא מקפחים אף אחד כדי להרחיב את מעגלי הקניה, כי זה הרבה יותר מגניב שבחורה מתכווצת תהיה איספנית מאשר סתם עוד בחורה לבנה אם אתה היספני, בטח ובטח שהיא כל הזמן חושפת את הציצי... צריך לשלוח לשם אותך מולי, תכנס תהיה שם פקיד קטן, האיש שלנו במארוול, ולאט לאט תשתלט על החברה וץהפוך אותה למארוול היהודית...ואז נשתלט על העולם!!!!

Hubert Hubert

New member
כן, מארוול היהודית...

כי אלוהים יודע שפשוט אין שם מספיק יהודים!

mulon1984

New member
מסכים איתך לגמרי

אני בהחלט צריך להיות אחד מה"אנשים שלנו שם" (אני יכול להמליץ על עוד כמה) ואני אשמח לחתוך להם קצת מהבולשיט תמורת קרדיט+פרארי והמון כסף.

למעלה