ניק דרייק

o d Ed

New member
ניק דרייק

שלום, ערב טוב. בימים אלה בדיוק אני מגלה את קסמו של ניק דרייק, בשבועיים האחרונים קניתי ושמעתי דיי הרבה את שלושת הדיסקים שלו. אז השאלה שלי היא כזו: א. האם באמת אין לו עוד אלבומים? (אם התשובה חיובית אז זה מאוד חבל) ב. האם אתם יכולים להמליץ לי על משהו שדומה לסגנון שלו כמה שיותר. תודה, רבה, עודד

pasteran

New member
חבל שלא שלחת עוד הודעות

סבלנות כאילו... מלבד שלושת האלבומים האלו יש לו אלבום נדירים ועוד כמה בוטלגים. תסתכל באמ"ג

o d Ed

New member
סליחה!

אני ממש מצטער. רציתי להימנע מלכתוב הודעת סליחה על כל ההודעות שהמחשב שלי שלח כדי שהוא לא יעשה את זה שוב. אבל כנראה ל שקלתי שיש אנשים שיחשבו שעשיתי את זה בכוונה. אני נורא מצטער. אני אשתדל לא לכתוב עוד הודעות כדי לא להרוס את השלווה, המחשב שלי דפוק, סליחה.

pasteran

New member
../images/Emo151.gifLOL

LOL

melancholy man

New member
Nick Drake

בשלושת שנות הקריהר שלו כאומן מקליט הצליח אמן הדיכאון ניק דרייק להוציא רק שלושה אלבומים: Five Leaves Left, Bryter Layter ו Pink Moon חוץ מזה הוצאו לו אחרי מותו מספר אוסף וכמובן גם בוטלגים וכו', הכל כמו שאמרו לפני נמצא ב AMG, או לחילופין במומה

o d Ed

New member
אוקיי אז

מה עם השאלה השנייה, יש למישהו המלצות (לגבי הראשונה הייתי דיי משוכנע)? נ.ב אני מקווה שהמחשב שלי לא יעשה את זה שוב.

noosh

New member
../images/Emo99.gif ניק דרייק!!

אווו כמה שאינ אוהבת את ניק דרייק.... אממ בקשר לשאלתך השניה - Songwriter Singers יש הרבה, אתה יכול לנסות את ליאונרד כהן, אולי, אולי ג'וני מיטשל, אם בא לך דווקא נשים... אפילו בוב דילן, למרות שהוא לא ממש באותו סגנון בעצם אף אחד מהנ"ל הוא לא בדיוק אותו סגנון, ניק דרייק הוא משהו מיוחד
תנסה אולי לקרוא במאמרי הפורום על האמנים שהזכרתי (אם יש שם מאמרים עליהם, אני מקווה שכן), תראה אם זה מענין אותך

נסיך הבדידות והקסם

אהבת את ניק דרייק? נסה את טים באקלי. ואת אלכס צ'ילטון (ביג סטאר).

קנה את time of no reply

זה אלבום רשמי שיצא לאחר מותו של האמן שכולל כמה גרסאות מעניינות לשירים מוכרים שלו וגם כמה שירים חדשים יפיפיים באיכות הקלטה מצויינת.

משוה קצת יותר מודרני

להקה שהרבה אמרו עלייה שניק דרייק הוא האב הרוחני שלהם Belle & Sebastian אני לא מבין בהם מספיק, אבל יש להם אחלה שירים בסה"כ.

למעלה