התחלתי עם הניהול הקודם-קודם
אפילו הגעתי למפגש פורום, לא יודע מה עשיתי שם בדיוק שגרם למנהלים הקודם-קודם להכנס לפה בניקי אורחים על מנת לקלל ולגדף אותי.
אחר כך הגיע הניהול הקודם, שהיה בסדר גמור, אגב עד אותו רגע, מבחינתי, שהמנהל הקודם החליט שמה שהוא יודע עליי מהפייס צריך לשמש מידע ציבורי. כמובן העפתי אותו מהפייס, ואז הוא גם עזב, והנה המנהל הנוכחי, שמעודד אורחים לבוא, וכמוך איני רואה בזה פסול, אבל בנגוד אליך גם איני רואה יתרון גדול באורחים שמטרתם לעקוץ, להעליב.
אורח המגיע להתיעץ, חרדתיים וארוניסטים [ ואני יודע בדיוק מה זה להיות ארוניסט, ואיציק יכול לספר לך כמה פעמים בעבר ביקשתי ממנו למחוק הודעות שלי שעלו בניק השני שלי. היום אינני מוטרד - אבל תכנס לדף שלי בתפוז ותמצא אפס מידע, אלא מה?!] מפחדים מהצל של עצמם, כך זה ממש. אני זוכר לפני כעשור מישהו חשף אותי באחת הקומונות [ אגב, גיי פרנדלי לגמרי של סטרייטים לגמרי ], התקף החרדה שעברתי הותיר אותי חסר נשימה, ממש, למשך זמן די ארוך. אשר על כן - בעד אורחים, נגד אלימות בחסות ניק "אורח", וציפייה כמוך שמנהל הפורום יעיר או ימחק אורחים-טרולים או אלימים או פוגעניים, גם אם המשתמש דרדק בעל פה מלוכלך [אבל משום מה לעתים נדירות אני פוגע באדם, אגב... ].