ע עומק המבט New member 7/4/11 #7 איזה כייף לך פשוט כייף לך שיש לך זמן לנקות לפסח!!! אין לי זמן בגרוש... ואת המגרה שלי ניקיתי אחרי שאמא שלי לא נתנה לי לזוז מילימטר עד שאני מסדרת אותה!!
איזה כייף לך פשוט כייף לך שיש לך זמן לנקות לפסח!!! אין לי זמן בגרוש... ואת המגרה שלי ניקיתי אחרי שאמא שלי לא נתנה לי לזוז מילימטר עד שאני מסדרת אותה!!
ד דניאלוש בת New member 7/4/11 #8 חח כנל ישבתי לעשות את החדר עד איזה 3 לפנות בוקר ולא סיימתי אין לי אפשרויות מה קורה עומקקק?
ע עומק המבט New member 7/4/11 #9 ב"ה מה איתך? חח אני יושבת פה לנקות את את העקבות של העצלנות שלי בשבועות קודמים... מלא חומר להשלים
ע עומק המבט New member 7/4/11 #39 כאבי ב(ט)ן את צריכה ללדת..? חחח סתם... יווו אני כמה חודשין הייתי עם כאבי בטן.. מזה סיוט!! חשבו שיש לי קנדידה... מזל שזה עבר...
כאבי ב(ט)ן את צריכה ללדת..? חחח סתם... יווו אני כמה חודשין הייתי עם כאבי בטן.. מזה סיוט!! חשבו שיש לי קנדידה... מזל שזה עבר...
ד דניאלוש בת New member 7/4/11 #40 אני סובלת המון מזה וחזרר לי עכשיו מקווה שזה לא משהו רציני שוב אין לי כוחות
ע עומק המבט New member 7/4/11 #50 וואי כדאי שתבדקי מזה.. אני טיפלתי בזה ע"י רפואה אלטרנטיבית... מאוד עזר... אם את רוצה אמליץ לך...
ד דניאלוש בת New member 7/4/11 #52 אני יודעת מטפלת עבר לי וממ אני חייבת שלחו אותי למיליון בדיקות נראה מתי יהיה לי זמן ..