ניקיון הבית...

li245

New member
ניקיון הבית...

רציתי לשאול אם יש לכן טיפים איך להיות יותר יעילה בנושא הניקיון של הבית. קודם אציין שאנחנו גרים בדירה שכורה די גדולה, כ 100 מ"ר, דירה חדשה לגמרי.....3 חדרים, 2 חדרי שירותים.....2 מרפסות שמש ענקיות.... והבעיה היא שלוקח לי המון זמן לנקות את הבית, ולכן אני מחלקת ומנקה ביומיים, שלושה, כל יום עושה קצת, למשל יום אחד מנקה את חדר השינה, שירותי הורים וממ"ד, יום שני, שירותים, סלון ויום שלישי מטבח מרפסת שירות ואם נשאר לי כוח אז את המרפסת שמש. אני חייבת לציין שאני באופי מאוד פרפקציוניסטית ויסודית ולכן קשה לי לחפף.[ בעלי טוען ובצדק, שזה יותר מידי ושאני צריכה ללמוד להיות יותר יעילה, כי מה יהיה שיהיו לנו ילדים? אשמח לשמוע מניסיונכן, איך לנקות יעיל ושיהיה גם יסודי, איך אצלכן? עוד דבר, אני מנקה לבד בלי עזרה של בעלי כי כרגע אני לא עובדת ובעלי לעומת זאת עובד בחברת הייטק בתפקיד ניהולי המון שעות כל יום וחוזר הביתה בשעות הלילה. תודה....

טליW

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif (קצת באיחור)

לא הצלחתי להבין את הבעיה... איך אפשר לנקות יסודי אבל במעט זמן? ניקוי יסודי לא יכול לקחת מעט זמן, אבל את לא חייבת לנקות יסודי כל שבוע. העובדה שאת מחלקת את הניקיון על-פני כמה ימים היא גם מוצלחת.

שלום לך

לדעתי בעלך צודק , כשיש ילדים אין אפשרות שהכל יהיה מושלם. לדעתי את צריכה לשחרר קצת ולא להתעקש על יסודי, מי אמר שהכל צריך להיות יסודי, אולי את גם נהנית מיזה ואז זה נהדר, אבל אם את רוצה לשנות את צורת הניקיון, תנסי לנקות יותר חפיף, אתם סך הכל שני אנשים כמה מלוכלך כבר אצלכם? בהצלחה

למעלה