sheransheran
New member
ניקיון אסלות - שאלה
שלום לכולם! עברתי לבית חדש וכנראה יש פה טריק כזה "מגניב" שעושה שהבית ילכלך את עצמו. אז לטאטא ולשטוף פעם ביומיים אני מניחה שזו מטלה אפשרית אבל אם לא מתחשק, אז זה לא נורא. הרי זה לא מסוכן שיש קצת אבק על הרצפה כל עוד לא אוכלים על הרצפה..
אבל, הייתי רוצה לנקות את האסלות כל יום. שיטת הניקיון הנוכחית שלי איננה מוצלחת באופן כללי ובפרט אם אני רוצה לנקות כל יום. אני משפריצה כלורוקס לכל עבר (אני מנסה לפגוע רק באסלה אבל זה לא ממש עובד), מחכה קצת זמן ומנגבת עם נייר סופג. אני חוששת להשתמש בסמרטוט כי אני לא יודעת בדיוק איך לעשות שהוא לא יאגור חיידקים (אפשר לכבס אבל זה קצת מגעיל לכבס סמרטוט אסלה עם בגדים, לא?). בקיצור, אני אשמח לכל עיצה על איך לשמור על אסלה נקיה למראה אבל גם נקיה באמת בלי מאמץ מוגזם ובלי להרעיל את עצמי (יש לי נטיה לשאוף חומרי ניקוי...). תודה רבה, שירן נ.ב, האם הפורום הזה הוא גלגול של פורום "טיפוח הבית"?
שלום לכולם! עברתי לבית חדש וכנראה יש פה טריק כזה "מגניב" שעושה שהבית ילכלך את עצמו. אז לטאטא ולשטוף פעם ביומיים אני מניחה שזו מטלה אפשרית אבל אם לא מתחשק, אז זה לא נורא. הרי זה לא מסוכן שיש קצת אבק על הרצפה כל עוד לא אוכלים על הרצפה..