ניקון D-70

צוללן27

New member
ניקון D-70

שלום לכולם ! אני חדש פה ולכן מתנצל אם השאלות כבר נשאלו .. ככה : מעונין לעבור מ-COOLPIX 5700 לD-70 ולקנות את הקיט המלא ! גוף,עדשה 18-70,פלאש וכרטיס זכרון EXTREME III 1GB . מקבל מתנה עוד 4 עדשות, 50MM AF,35-70AF,70-210AF ה-50 של SIGMA השאר של ניקון ובנוסף עדשת NIKKOR 400 מ"מ לא AF שאלות 1.האם יהיו לי בעיות עם העדשה 400 מ"מ ? 2.האם כרטיס הזכרון מתאים לי ? 3. האם כדאי לי לקנות מצלמה אחרת ? תודה מראש,

I R I S C

New member
תהיה בעיה לעבוד עם עדשות ישנות יותר

ובודאי אלו הידניות: תיאלץ לעבוד בתוכנית הידנית המלאה של המצלמה. תברר בפורומי ניקון בדפרוויו לגבי העדשה הזו והצירוף שלה ל70 .אולי אני טועה ופרט לפוקוס ידני התקשורת תהיה מלאה(אני בספק,מהיכרות עם דגמי ניקון,ובגלל שלל הסדרות שלהם)

גידי@

New member
אתן לך את מה שמצאתיבניקון קנדה

Compatible Lenses 1) DX Nikkor : All functions supported 2) Type G or D AF Nikkor : All functions supported 3) Micro Nikkor 85 mm F2.8D : All functions supported except autofocus and some exposure modes 4) Other AF Nikkor*2 : All functions supported except 3D color matrix metering, i-TTL balanced fill-fl ash for digital SLR 5) AI-P Nikkor : All functions supported except 3D color matrix metering, i-TTL balanced fill-flash for digital SLR, and autofocus 6) Non-CPU : Can be used in exposure mode M, but exposure meter does not function; electronic range finder can be used if maximum aperture is f/5.6 or faster *1 IX Nikkor lenses can not be used; *2 Excluding lenses for F3AF לגבי סיגמא אני לא יודע זה תלוי למה במקור התאימה. למעשה בכל הניקונים תוכל להשתמש במגבלות שנאמרו לעיל

למעלה