ניקון מכריזה על Nikon D-70

התמונה הזו היא בבירור מודל

אם לא מודל "דיגיטלי". יציאה באביב 2004? ניקון שומטים את הכדור.. המשולש האדום מבהיר שזו מצלמת consumer: צעד שגוי, שיווקית.

ted

New member
למה צעד שגוי? זו האמת, כמו שקנון

300D לא מתיימרת להיות מצלמה למקצוענים. אמת בפרסום קונה יותר לקוחות שמעריכים את זה, מאשר סיפורי מעשיות.

DY1119

New member
יותר מאשר אמת בפרסום

זה הצורך לבדל את המצלמה החדשה מה-D100 .

שברו אותי לגמרי ../images/Emo13.gif

עכשיו צריך לבחור בין ה 300D לD70. אוי ואבוי.

idohal

New member
שקבלה ציון "מומלצת ביותר" אצל פיל

אסקי אבל היא לא בקטגוריה של 2 המצלמות המדוברות (גם לא במחיר)

השאלה היא עם איזה סוג עדשות אתה

הולך להתחתן ולאו דווקא איזו מצלמה מבין ה-2 טובות יותר. עד היום שמעתי רק קנון, קנון, קנון. מישהו יכול להגיד לי למה לפי דעתו כדאי להתחתן עם ניקון?

ת ו מ ס1

New member
תד, נא לשלוח לנו

לינק שמראה סקירה על הניקון החדש. כנראה ששוב יש לך "מידע פנימי" כי אפילו פיל אסקי לא יודע איך תהיה הניקון החדשה. מחכה ללינק, יהיה מעניין לקרוא. תומס

ted

New member
רב הנגלה על הנסתר במצלמה זו

וישנן ספקולציות רבות. פיל אסקי כן יודע את כל הפרטים אבל לא יספר לך ולא לי. מי שזרק רמז עבה עליה הוא THOM HOGAN, כותב הספרים הידוע על המצלמות הדיגיטליות, וגורו לא קטן בנושא. הוא דווקא התבטא בצורה של: "התכוננו להלם (לאו דווקא נעים) כשתראו את הפרטים שלה". מבטיח לך כשאדע יותר, אספר לך. ההכרזה שלי היתה סתם הכרזה גנרית. כבר מזמן לא אמרתי שניקון טובה יותר, אז אמרתי. זו מנטרה שצריך לחזור עליה...

ת ו מ ס1

New member
הפעם ארשה זאת כי

לא היית כאן כאשר ירדו חזק על ניקון. בעיקר חפש את ההודעה על הבחור שרוצה לקנות קנון coolpix
והאמת, התגעגעתי אליך (והיית חסר להרבה מחפשי עצה של ניקון, כולל אחד שרצה לקנות D100). ברוכים החוזרים. יש תמונות מהיריד ? (אם אני זוכר טוב זה היה יריד) תומס

ted

New member
תודה על הרשות....

מי שרוצה יכול לשאול שוב את שאלותיו, ואם אדע את התשובה, אענה. לגבי תמונות מהתערוכה, אעלה בקרוב תמונה בפורום השני. אני ממליץ לך ולשאר החברים לקרוא בהקפדה את התחזיות של תום הוגן לשנת 2004 בקישור הזה, מאוד מאוד מרתק! הבחור לא מפספס הרבה בתחזיותיו!

maxos

New member
הוא פשוט בן אדם מדהים...

קראת את הקורות חיים שלו?

old

New member
איזה תחזית בכמה אחוזים הוא

פוגע בד"כ. ממש מעניין

ted

New member
תראה באותו דף את התחזית שלו

ל 2003 ותראה מה קרה באמת ומה טרם הסתיים ועומד לקרות. האיש חצי נביא.

old

New member
בטח יש לו איזה מידע פנימי זה

פשוט לא להאמין כמה הוא קרוב למציאות

למעלה