ניקול

קיסה

New member
ניקול

שלום לכולכם, במקרה ראיתי שקיים גם פורום כזה, אז נכנסתי לבדוק את העניינים. לפני חצי שעה סיימנו לראות את הסרט "שעות" ואני עדיין תחת השפעה. חייבת לציין (בלי להעליב אף אחד מכם) כי עד לא לפני הרבה זמן לא התייחסתי אליה כמו אל שחקנית של ממש, אלא יותר כמו מישהו יפיופה שעשתה את הקריירה על חשבון הפרצוף החמוד. אחרי שראיתי את הסרט שלה "האחרים", ובמיוחד אחרי הסרט של היום אני מתחילה להעריך אותה וממש ליהנות ממנה. אני מניחה שכולם ראיתם את רוב סרטיה. אולי תוכלו להמליץ על סרטים נוספים בהם היא מגלמת תפקידים חזקים. (נא לא להמליץ על "קסם מעשי" ודומים לו) תודה

dAfyAf

New member
משחקים מפתים

בסרט הזה היא משחקת ממש ממש יפה משחק מעולה שלה שם. וגם בסרט השעות כמו שראית היא משחקת נהדר

dAfyAf

New member
מולן רו'ז

שם היא גם משחקת יפה וגם שרה עוד יותר יפה והסרט בכלל הוא ענק

N i c o l e

New member
היי קיסה :)

יש המון סרטים של ניקול בהם היא מגלמת תפקידים חזקים, במיוחד הסרטים האחרונים שיצאו לה. ועוד דבר, יש המון שחקניות יפות, אבל רק אלו שיש להן כישרון ורציניות בקשר לעבודתן באמת, מצליחות אחר כך בגדול... והינה, גם ניקול הוכיחה את עצמה וקיבלה את האוסקר על מאמציה...

Padme Amidala

New member
הרבה אנשים חשבו כמוך...

שניקול היא סתם פרצוף יפה וכו', אבל כשראו אותה ב"השעות", כששם היא לא דומה לעצמה בכלל (למרות שיש כמה אנשים שאני מכירה שחושבים שהיא יותר יפה שם), היא מוכיחה כשרון מדהים שלא ידעו שהיה לה לפני זה. כמו שאני רואה בהחלט המליצו לך על סרטים טובים. יש סרט שלה שעוד לא ראיתי, בשם "פיתוי קטלני"- אבל אם היא קיבלה על הסרט הזה את גלובוס הזהב, וזה סרט של גוס ואן סנט, זה בהחלט אומר עליו משהו.

shiray

New member
I'll tell you

how is it..... Well I'm here just for about 2 minutes... I enter here almost everyday and I read everything... I'll write more in 3 days....

למעלה