ניקול נגד שרליז

shiray

New member
חחח אבל רציני

אני לא אומרת עשכשיו הידיים שלי נראות כמו של זקנות, כי הן לא, אבל יש לי עליהן לא מעט נמשים ואז כשאני רואה את הידיים של הזקנות זה מלחיץ אותי....

shiray

New member
חחח האמת אבל

כל עוד זה בערך הנושא היחיד שדובר עליו היום לא כדאי להפסיק אותו ככה...

חחחחחחחחחח../images/Emo45.gif../images/Emo121.gif

גאד...ידיים של זקנות
חח..

נו... בירכיים../images/Emo4.gif../images/Emo121.gif

גם אצלי...
אם את פחות לבנה שם מאשר ב..אממ..מקומות אחרים
אז את שזופהף-P לא?
חחח לא כזה מוזר...

shiray

New member
רגע רגע רגע רגע

שאני אבין משהו- הורידו לניקול על זה שיש לה נסיון? כשהיא נולדה בהונולולו זה לא שהיא הייתה כוכבת אלא נולדה במשפחה ממוצעת, ואז כשהיא הייתה בסידני עוד יותר היא לא הייתה נסיכה... אז הורידו לה נקודה על זה שהיא הספיקה יותר בהוליווד מאשר שרליז?!?!?! ממתי זה אמור להוריד? זה אמור להוסיף! על זה שהיא לא הייתה בשני סרטים, זכתה באוסקר וזהו...

Lancelot99

New member
לא. זה אמור להוריד

כי היא באה ממשפחה מפורסמת וממעמד מאוד מאוד גבוה. ככה שהדרך לתהילה יותר קצרה לעומת שרליז שהתחילה מאפס

shiray

New member
אבל זה מה שאני מסבירה

המשפחה של ניקול לא הייתה כזאת מפורסמת! לא משמ נראה לי שכשהיא באה להוליווד אמרו "אווו נכון אבא שלה עשה מחקרים וגילה כל מיני דברים על סרטן השד אז בוא נקבל אותה לתפקיד"... המקסימום שזה יכל לעזור לה זה ממש טיפה באוסטרליה בגלל שאמא שלה פמיניסטית ידועה, אבל עדיין זה רחוק מלהיוולד למשפחה מפורסמת! וגם המעמד שלה לא היה כזה גבוה אלא סה"כ מעמד בינוני והייתה לה ילדות רגילה לגמרי... מה לעשות שאמא של שרליז הרגה את אבא שלה? עכשיו צריך שזה יקרה לכל אחת כדי שיחשיבו על ההצלחה שלה כמשהו חיובי שלא בא בקלות??? אם היה מדובר בגווינית' פאלטרו למשל אז אני מבינה למה זה מוריד, אבל מזה שהיא חיה בסידני, אבא שלה היה ביוכימאי ואמא שלה אחות זה אמור להגיד שהיא ממשפחת המלוכה? בקצב הזה גם אני יכולה להגיד שאני ממשפחת המלוכה- אוווו יש לי אבא בקבע ואמא רופאת שיניים נסיכה שכמותי...

shiray

New member
האא ועוד משהו

אחרי שניקול זכתה באוסקר ושאלו אותה לגבי כל הקטע של "האם הצורך לגרום גוואה לאמא שלך היה לך כזה חשוב בחיים?" היא אמרה שכן ועד שהיא זכתה באוסקר אז היא גרמה לאמא שלה גאווה בזה שבגיל 19 היא חסכה כסף לדירת סטודיו... ממש כמו כל הנסיכות- חוסכת וחוסכת כדי לגור בדירת סטודיו קטנה...

Lancelot99

New member
את כנראב באמת נסיכה ../images/Emo47.gif

אבל לפי מה שאני יודע, סבא של ניקול הוא אחד האנשים העשירים והמכובדים ביותר באוסטרליה.

shiray

New member
הוא אחד המכובדים

אבל שוב- לא ברמה שהוא ממש יכל לקדם את הקריירה של ניקול. היא גם ממש לא גרה בשכונה הכי הכי של סידני וההורים שלה שניהם עובדים בעבודות שדורשות הרבה לימוד ונסיון ופחות קשרים ועד ניקול לא היה להם אף אחד בתעשיית הבידור ככה שאת הדרך היא עשתה לבד... בכל אופן לדעתי זה נראה מפגר להוריד לה על זה נקודות- בואו כולנו נשאף לזה שיהיה לנו אבא מכה ואמא שלנו תרצח אותו!

ערן1987

New member
אנשים לא יודעים,אבל אמא של שרליז

הרבה גם את הדוד שלה(של שרליז,אח של אביה)

למעלה