ניקול נגד שרליז

shiray

New member
מאוד מפחידה!

כשהיינו כאן באוסקר ועשינו כמה שרשורי ענק, אז כשראינו את שרליז בהתחלה הזדעזענו מהאיפור הנוראי הזה ומזה שהיא נרדמה כנראה במיטת שיזוף... היא פשוט נראתה באוסקר כמו גוויה או איזו חיה לא מוכרת... ואז פתאום התחילו לשבח אותה שם ולהגיד איזו מדהימה ואנחנו היינו פשוט בשוק!

shiray

New member
כן, היה מצחיק!

בשנה הבאה, כשניקול תהיה מועמדת על דוגוויל שוב כולם מתחברים! אוי אבל רגע, יש מצב ששנה הבאה יתנו לקיל ביל את הכל. למרות שלקיל ביל הרבה יותר מגיע מלשר"ה...

ערן1987

New member
אני לא חושב שניקול תהיה מועמדת

על "דוגוויל",לא יודע למה.. מקווה שכן,אבל לא חושב

Kidmaniac Liron

New member
לצערי אני מסכימה איתך

קשה לי לראות אותה מקבלת מועמדות על דוגוויל, אבל WHO KNOWS...

shiray

New member
לדעתי זה יהיה מאוד מאוד תלוי

יכול להיות שהיא לא תהיה מועמדת, אבל אם היא תהיה מועמדת לדעתי היא תזכה או תהיה במקום השני עם הבחירות (לא שזה עוזר במשהו), בגלל שדוגוויל זה כזה סרט קיצוני... מצד אחד הרבה אמריקאים מתעצבנים ממנו ומצד שני רוב המבקרים הרציניים יודעים שזה סרט טוב. מצד אחד תקפו קצת את ניקול על זה שהיא השתתפה בו ומצד שני אומרים (ובצדק) שזה התפקיד הכי טוב שלה אי פעם ושפשוט יותר טוב מזה לא יכול להיות... ככה שזה מאוד מאוד תלוי באיך באקדמיה יקבלו את הסרט. אם יאהבו אותו אני משוכנעת שניקול תקבל מועמדות ותיתן פייט רציני.

Lancelot99

New member
מה זה מלשר"ה?

קיל ביל נהדר!! גם השני

shiray

New member
קיל ביל מדהים!

פשוט אמרתי שיכול להיות שהוא הולך ממש לקחת המון המון אוסקרים ואולי אפילו סוויפ כזה כמו שר"ה...

Padme Amidala

New member
חחח אשכרה!

בהחלט גוויה! והיא גם רזה מידי. זה ממש לא יפה. גם ניקול ממש רזה כמו רוב השחקניות בהוליווד, אבל לפי מה שזה נראה לשרליז יש ממש הפרעות רציניות! אגב, אני נשרפתי היום
אוף. רציתי להישאר לבנה, אבל אני ממש חייבת להשתזף. עכשיו אני סתם אדומה

shiray

New member
את ממש החלטית היום

את רוצה להישאר לבנה או להשתזף? ולי זה מאוד מאוד פשוט- כשאני יוצאת לשמש והכל אני חוזרת עם יותר נמשים מעצבנים על הידיים ככה שאין לי מוטיבציה לצאת להשתזף... אח"כ אני סתם מתעצבנת על זה שאני כזאת בהירה (כן אני יודעת, זה די מוזר שאני מתלוננת על זה דווקא כשאני נהיית טיפה פחות לבנה...) ושיש לי ידיים מעצבנות...

shiray

New member
חלקית??

שזה אומר? פסי שיזוף קטלניים? ואני בהירה לאללה אבל יש יותר בהירות ממני... רק שרואים לי את הורידים בכיף... כשבאתי לצו ראשון ועשו לי בדיקת דם (בגלל שאני אנמית... עוד תירוץ לאלה שאומרים לי שאני לבנה "כן כן, אני חיוורת כי אני אנמית") ואיך שקלטתי שהחיילת הזאת לא קלטה על השניה הראשונה איפה הוריד שלי ישר ידעתי שצריך להלחץ... ואכן לא רק שה$^@#$%$ העבירה את המבחנה המלאה מ-ו-ל העיניים שלי אחרי שהסטתי את המבט הכי רחוק שיכולתי מהיד, אלא שגם נשאר לי סימן איזה עשרה ימים.... גם יש לי תאורה מפחידה בחדר אמבטיה ששם איכשהו יוצא שאני רואה את הורידים שלי ברגליים, שזה ככה בתאורה טבעית לא רואים... אבל אז אני נזכרת בזה שאמרו לי על ניקול שבטח המורות שלה לביולוגיה אהבו אותה כי תמיד יכלו להראות עליה, אז אני נרגעת... ורגע רגע רגע, פתאום נזכרתי מי כתבה את ההודעה- את לבנה ובאילת??? הכיצד??

חחחח..../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif

אממ אני שזופה בידיים
אבל בכל השאר לבנה
הייתי יום שלם בשמש
חחחחחחחחח
יש הרבה לבנים באילת
ואמאלה
10 ימים
על החיילת הזאת
וגם לי רואים תורידים ברגליים
אצלי אבל לא צריך תאורה

shiray

New member
לא בכפות רגליים או משהו

אלא ממש בירכיים... והאמת שגם אצלי ברצוף, בכתפיים ובידיים אני טיפה פחות לבנה, אבל לא נראה לי שאפשר לקרוא לזה שזופה (חחח תשאלי את לירון, נעמה ועדי). ובאמת יש הרבה בהירים באילת? איזה מוזר זה! טוב נו מי אנחנו שנדבר- אנשים שאוהבים מישהי מאוסטרליה שהיא מזה בהירה...

love amor

New member
חח../images/Emo6.gif

ואם אתן לבנות מה אני אגיד?
ועוד על הלבן נתקעו לי נמשים...

shiray

New member
את ראית אותי

את יודעת שאני לבנה... בפנים טיפה פחות כי במהלך 17 שנה יוצא שטיפה תופסים שמש, אבל ככה אני ממש בהירה. ויש לי את הנמשים על הידיים שזה הכי מעצבן!!! רשמי את אלה שיש לי על הכתפיים אני מחבבת, דווקא נורא נחמדים כאלה, ובפרצוף אין לי הרבה נמשים, אבל בידיים זה נורא כי זה נראה כמו שלב התחלתי של הידיים של הזקנות שאח"כ יש להן נקודות גדולות כאלה ואיזה מליון גוונים בידיים....

למעלה